recenze

Kyoto Village

Kyoto Village

Máte chuť zahrát si již od prvního pohledu velice příjemnou plošinovku s velmi solidní hratelností? Tato gameska vše splňuje. Dočkáte se použití několika zbraní, zajímavého příběhu a spousty nejrůznějších nepřátel.
Příchod každé dobré hopsačky je vždy oceněn mnoha našimi čtenáři. Svědčí o tom například úspěch půl roku staré hry Bernard & Hank, která si získala velké množství fanoušků všech věkových kategorií. Podobně jako dnešní titul staví na pohledném zpracování, jednoduchosti a příběhu. Ten se točí opět kolem dvou hlavních postav. Tentokrát se ale jedná o bratry žijící na ostrově. Jeden z nich je znenadání unesen ve spárech draka. Ostrov tak přichází o svou zaručenou prosperitu a sourozenci se rozdělují. Vaším úkolem bude bratra zachránit a vše urovnat do starých dobrých kolejí.

Na cestu se vydáváte vyzbrojen mečem, později přiberete i sekyrku či vrhací hvězdice. Čeká vás opravdu dlouhé putování. Budete-li úspěšní, projdete hned čtyři různá prostředí – po úvodním lese a otevřených pláních sejdete do temného podzemí, kde prozkoumáte nejrůznější jeskyně. Po nich se můžete těšit na hory a konečně na samotný hrad hlavního záporného hrdiny. Každý svět obsahuje 3-4 levely. Po jejich projití se hra uloží a můžete na ni tedy později navázat. Všechna kola jsou rozmanitá a často velmi pěkně vyřešená. Jsou plná rozličných nepřátel, pastí a dalších vychytávek, které zkušené hráče skákaček nijak nepřekvapí.

Grafika je opravdu roztomilá, sráží ji ale nízké rozlišení. Zvuky a obzvláště hudba, jež mi svým stylem v jednom světě dokonce připomněla legendární temné Diablo, jsou velkým plusem. Pokud vás neodradí malé herní okno, jistě si dosytosti užijete výborné hratelnosti. Kyoto Village je nadprůměrně zábavným titulem, který můžu jedině doporučit.

stáhnout hru
Marrak

autor
/ Marrak

Skóre

80 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Kahi | 16.09.05 v 01:24

Grafika je supr... ale jak si to mám sakra hodit přes celou obrazovku?


galerie

Kyoto Village Kyoto Village Kyoto Village Kyoto Village

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce