recenze

Hard Hat 3

Hard Hat 3

Hledáte plošinovku držící se osvědčených pravidel a standardů a na druhou stranu pořádně dlouhou a přiměřeně obtížnou? Pak již nemusíte dále hledat, Hard Hat 3 se svými devíti hratelnými charaktery přichází…
Hard Hat 3 je klasickou plošinovkou, ne nepodobnou například celosvětově proslulému Mariovi. Titul však z davu vyčnívá především svojí rozsáhlostí, a zejména pak úctyhodnými devíti charaktery, z nichž ke každému se váže jiný svět a potažmo i příběh.

Slyšíte opravdu dobře. Na začátku si můžete vybrat jednu z devíti možných postav (k dispozici je namátkou např. Laser-man, Plasma-man či Speed-man), a i když každá z nich je obdařena totožnými vlastnostmi a všechny vypadají na pohled stejně, důležité je prostředí a nepřátelé, které se s výběrem mění. Ve výsledku tak před vámi leží titul, který by se s lehkou nadsázkou dal označit reklamním způsobem jako takové 9 v 1. Životnost se tím pádem prodlužuje devítinásobně a hra vám zaručeně vydrží na několik večerů, pokud máte v úmyslu ji dohrát. Rozhodně ale nečekejte procházku růžovou zahradou - nepřátelé jsou celkem zákeřní a místy dokáží pěkně potrápit.

Ovládání je řešeno celkem kostrbatým způsobem (aktivní jsou klávesy A,S,D), o nic hrozného se však nejedná. Kromě tohoto menšího nedostatku je ale vše perfektní; grafika připomíná zlaté časy osmibitů a provedena je velice osobitým způsobem. Hudebně je na tom Hard Hat 3 možná ještě o ždibec lépe - v tomto ohledu zkrátka nelze nic vytknout. Ten, kdo hledá pořádnou skákačku na více večerů, nemusí již dále hledat – právě ji totiž našel.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

pete | 25.09.05 v 15:02

Ludia, nejde mi to roybehnut. Ked kliknem na ikonu, tak mi to vzpise, ze mam malu pamat grafickej karty, mam zmenit roylisenie. Ked ho zmenim, tak sa ale nic nestane. Co robit?


galerie

Hard Hat 3 Hard Hat 3 Hard Hat 3 Hard Hat 3

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce