recenze

Brutal: Paws of Fury Remix

Brutal: Paws of Fury Remix

Králík, myš, medvěd, kojot či liška si to rozdají v dnešní bojové hře. Překvapí velmi solidní hratelností, spoustou speciálních pohybů a celkovou propracovaností. Bude to stačit k tomu, aby se Brutal stal vaším oblíbeným titulem?
Klasických bojovek, které jsou založeny na principu soubojů různých hrdinů, bohužel není mezi freeware hrami mnoho. Za zmínku ale stojí například World of Fighting ve 3D, dále postarší, ale přesto oblíbený Blade nebo zajímavá Karateka. Dnešní gameska je však ještě zábavnější, jak jistě sami uznáte po několika soubojích.

Brutal: Paws of Fury Remix, vychází z postarší komerční hry Brutal. Je to klasická mlátička ve stylu Tekkena či Virtua Fightera. Čeká na vás hned osm různých postav, které se rekrutují převážně z řad zvířat. Každý hrdina má slušný počet speciálních pohybů, kterými může omráčit nepřítele. Jsou často provedeny velmi vtipně. Naučit se je používat však pro začátečníky nemusí být nejlehčí. Zpočátku si ale vystačíte i s jednoduchými kopy. K boji je připraveno několik módů včetně turnaje, kdy s každým protivníkem hrajete na dva vítězné zápasy. Nejzajímavější a nejzábavnější je ale určitě multiplayer pro dva hráče na jednom pc. Klávesy si můžete nastavit dle libosti a stačí jen hrát. Ostré souboje na sebe nenechají dlouho čekat, jen dejte pozor ať se nepřenesou i mimo klávesnici. :) Užijete si určitě spoustu legrace.

Zpracování graficky odpovídá stáří předlohy (jedná se o dosový program), ale myslím, že většina hráčů, až na zarputilé milovníky 3D, bude relativně spokojena. Výborná je hudba společně se zvuky. Ty dodávají hře patřičný šmrnc a jen dokreslují povedenou hratelnost. Brutal: Paws of Fury je skvělou bojovou zábavou, kterou mohu jen doporučit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Ondrej Novak | 25.01.07 v 10:12

jak se to da stahnout rekne mi to nekdo pls

bob_senklar | 29.12.06 v 00:41

Jinak jen doplním, že prapůvod má tahle gameska už na kompech Amiga, a já osobně ji považuji za jednu z nejlepších bojovek všech dob. 7:-)

bob_senklar | 29.12.06 v 00:40

V XP jsem tuto hru rozjel, bohužel však "padala". Doporučená konfigurace je od MS-DOS (nejlepe DOSBox) po Windoze 98.

Linkman | 18.01.06 v 21:59

A ty si to poustel kde ve XP ? snivaj ze ti to pojede

Railton | 21.10.05 v 13:03

Cau lidi potrebubju pomoc pokoazdy kdyz se snazim hru spustit tak to nejdriv najede do dosovyho okna pak to pise ze checkuje klavesnici ovladace joystick atd pak obrazuvka zcerna jako by ta hra mela najet a nednou se to vrati spatky do windowsu ... nevite co s tim docela me to stve


galerie

Brutal: Paws of Fury Remix Brutal: Paws of Fury Remix Brutal: Paws of Fury Remix Brutal: Paws of Fury Remix

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce