recenze

Tetris 2oo5

Tetris 2oo5

Tetrisů je na freeware scéně nepřeberné množství. Vděčný námět z let minulých je asi nesmrtelný. Spíše než invence a originalita se tedy v tomto specifickém žánru hodnotí řemeslné zpracování. A právě v tomto ohledu má Tetris 2oo5 co nabídnout.
Tetris netřeba představovat. Vědět, co je tetris patří dnes nepochybně k základnímu vzdělání nejen každého hráče, ale vůbec každého. Ostatně není tomu tak dávno, co u nás vyšel článek, zabývající se právě tímto tématem, kde jste se mohli dočíst vše podstatné. Dnes se tedy skutečně nebudeme zabývat nějakým popisem, ale pouze vypíchneme zajímavé body hry Tetris 2oo5.

Tak tedy vězte, že dnes je to úplně klasický tetris. Žádné vychytávky typu Crazy Tetris, ale klasika ve své nejčistší podobě. Prakticky jedinou "změnou" herního mechanismu je možnost hrát jak proti PC, tak i proti živému protivníkovi, kde se potom za povedená komba přičítají soupeři trestné děravé řady.

Výhoda Tetris 2oo5 spočívá ve skvělém skinovatelém a plně nastavitelném grafickém kabátě, velice solidních zvucích a pro tetrisí fajnškmery mám informaci, že lze zobrazit "ducha" kostky, takže je vidět, jak by situace vypadala, kdyby kostka dopadla tak, jak právě je. Také se dá zapnout paprsek, který vás navede při pouštění z větší výšky a lze podsunout jednu kostku pod druhou (tzn. položenou kostku ještě rychle posunout o jedno pole do boku).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =


galerie

Tetris 2oo5 Tetris 2oo5 Tetris 2oo5 Tetris 2oo5

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce