recenze

Lunar Lander 7k

Lunar Lander 7k

Po skvělém Lander 6000 vám přinášíme další hru, v níž půjde opět o to doletět na cílovou oblast a to pokud možno bez jediného škrábance. Vylepšeno bylo prakticky vše, takže líbil-li se vám předchozí titul, budete Lunar Lander 7k milovat.
Není tomu tak dávno, co jsme vám představili hru Lander 6000 od společnosti Starlord Interactive. Pro ty, co tuhle hru ještě nestačili okusit, připomínám, že váš úkol byl velmi jednoduchý. Za každou cenu jste se museli přenést z jednoho místa na druhé a nevyplýtvat všechny vaše prostředky.

Lunar Lander 7k, jak zní název dnešní gamesky, je v podstatě jeho vylepšenou verzi. Autoři si s původní myšlenkou pohráli velmi pěkně, odstranili všechny zbytečné prvky a výsledkem je velmi kvalitní a zábavná hra. Nepředbíhejme ale a vše si přibližme pěkně postupně. Váš úkol zůstal naprosto stejný. Ovládáte tedy vesmírný modul, se kterým musíte doletět na cílovou plošinu. Než se ale dostanete do akce, budete si muset vytvořit svůj vlastní profil, k čemuž vám stačí několik jednoduchých kliků. Dobrou zprávu mám pro ty, jež zatracovali předchozí systém nakupování v Lander 6000. Nic podobného zde nehledejte! Po vytvoření profilu se skutečně můžete soustředit pouze na plnění jednotlivých misí. Na každou z nich totiž dostanete předem přidělené palivo a další prostředky a se vším si musíte vystačit. Misí je k dispozici celkem 36 a vaším úspěšným plněním si je postupně můžete odemknout. Potěšující jsou ale mise bonusové, kde narazíte na opravdu zajímavé a pestré úkoly. Osobně se mi nejvíce zamlouval level, kde jsem dělal vesmírného taxikáře. Vše ve stylu legendárního UGH, kterým se s největší pravděpodobností autoři inspirovali.

Jemného zlepšení doznalo samozřejmě i technické zpracování. Grafika působí mnohem veseleji a i audio složka vás nezklame. Podobné prvky jako sbírání krabic zde zůstalo, takže místy se opravdu zapotíte. Musím ale přiznat, že mise zde jsou mnohem vyváženější, což se skvěle podepisuje na hratelnosti. Sečteno podtrženo, jedná se o velmi pěknou hru, která vám dokáže zpříjemnit nejednu dlouhou chvíli. Pokud jste fanoušky Lander 6000, pak je pro vás stažení povinností. Pro vás ostatní jde skutečně o příjemné zpestření a minimálně za vyzkoušení doopravdy nic nedáte!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =


galerie

Lunar Lander 7k Lunar Lander 7k Lunar Lander 7k Lunar Lander 7k

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce