recenze

Beneath a Steel Sky

Beneath a Steel Sky

Svět plný zloby, arogantního jednání a nástrah. Tak to je skutečně jen zlomek toho, na co ve hře Beneath a Steel Sky narazíte. Vyjma skvělého příběhu můžete počítat i se skvělým zpracováním a hratelností. Původně komerční titul tedy čeká jen na vás!
Před dvěma dny jsme tu měli hru Lure of the Temptress od společnosti Revolution Software. Protože v těchto dnech hledíme především na kvalitu, neradi bychom zapomněli na Beneath a Steel Sky. Toto dílko pochází z rukou stejné společnosti a na několika následujících řádcích si ho pojďme trochu více přiblížit.

Začneme tradičně u příběhu. Ocitáte se v budoucnosti, v kůži Roberta Fostera. Ten ovšem své jméno nezná a neví ani, kde se vlastně nachází. Postupně se ovšem bude snažit přijít všemu na kloub. Zároveň také zjistí, jaké hrůzy skrývá jeho minulost. Pomocníka mu bude dělat věrný robot Joey. Jemně poodhalený příběh ale raději nechme stranou a vrhněme se na důležitější věci. Ze všeho nejdříve bych vám rád řekl pár slov k celkovému zpracování. Stejně jako v případě Lure of the Temptress se jednalo o komerční hru, takže profesionální rukopis je znát. Počítat tak můžete s výbornou vizuální stránkou, stejně jako se skvělým ozvučením a kvalitním dabingem. Spouštění je ovšem tentokrát znatelně složitější. Více si o tom všem povíme až za malou chviličku. Obrovským kladem je délka, která je opravdu na velmi pěkné úrovni. Je potřeba ovšem brát v potaz, že vznikne spoustu zákysových míst. Pro jejich vyřešení je samozřejmě připraven náš kompletní návod!

Rovněž potěší i skvělá atmosféra, která jen podtrhuje umění, jež Revolution Software řadu dlouhých let předávají do svých produktů. Vraťme se ale ke spouštění. Hra je distribuovaná ve formě několika souborů, mezi nimiž ovšem není žádný standardně spustitelný. Budete tedy potřeba stáhnout prográmek nazvaný ScummVM, jenž jako jediný dokáže tyto soubory přečíst a spustit je. Kliknutím na download se vám zpřístupní stahovaní kompletní CD verze. Pokud se vám zdá velikost převeliká, máme pro vás připravenou ořezanou verzi bez dabingu a několika dalších prvků. Stahovat můžete zde [7.4 MB]! Ať už se rozhodnete pro jakoukoliv verzi, určitě nebudete litovat. Jedná se o skutečný skvost, který by neměl chybět ve sbírce žádného příznivce jak adventur, tak i kvalitních her celkově.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

Rancidtekk | 19.06.07 v 10:13

dekujůůůů, tohle neni hra, tohle je dílo.... :D

luka1wolf | 30.01.07 v 09:00

Hele jak to mam otevrit ten dnr dns nebo co jako ???

Belgarion_Kolder | 13.05.06 v 14:02

Odkaz na sedmimegovou verzi nefunguje a šedestá šest mega je opravdu příliš (zvlášť, když to nějak nechce spolurpacovat s Download Acceleratorem).

Triple T | 25.10.05 v 16:11

oh, ten program vlastne ;)
Zkus se podivat tady: http://www.scummvm.org/downloads.php

Triple T | 25.10.05 v 16:10

Zkousel jsi to ze ScummVM? Link na velkou verzi je asi takto: http://prdownloads.sourceforge.net/scummvm/BASS-CD.zip?download

Atreidis | 22.10.05 v 13:59

Noo,vypada to hezky..ale proč se mi nedaří stáhnout ten program???

Triple T | 20.10.05 v 20:59

Výborná hra, povinnost pro každého fanouška Blade Runnera (a kyberpunku a všeho okolo).


galerie

Beneath a Steel Sky Beneath a Steel Sky Beneath a Steel Sky Beneath a Steel Sky Beneath a Steel Sky

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce