recenze

Cartman's Adventure 3

Cartman's Adventure 3

Eric Cartman musí znovu do akce. Ačkoliv ve druhém díle série Cartman’s Adventure porazil svého úhlavního nepřítele, doktora Dooma, musí nyní bojovat proti doktorovu výrobku, kterým je klon jeho samého. Vyvíjí se nám to slibně…
Třetí díl skákačky Cartman's Adventure se od svých předchůdců Cartman's Adventure a Cartman's Adventure 2 neliší takřka v ničem. Všechny tři díly spojuje velice podobná grafika a jediné odlišnosti naleznete v souvislosti s měnícím se prostředím, zejména pak v postupu dějem. Eric Cartman, hlavní hrdina hry, sice ve druhém díle konečně zabil zlotřilého doktora Dooma, ten však těsně před smrtí stihl „vyrobit“ svého nástupce. Tím je jakýsi Evil Cartman, klon hlavního hrdiny, který se rázem stává vaším úhlavním nepřítelem.

Než se však ke svému cíli vůbec dopracujete, budete muset klasicky přemoci spousty nepřátel, přeskákat desítky plošinek a porazit několik tvrdých bossů. Hra obsahuje celkem více než desítku levelů, v nichž zavítáte do mnoha různorodých prostředí; poušť, podzemí či ledový svět.

Co se týče technického zpracování, nepředstavuje Cartman's Adventure 3 nic světoborného. Grafika je jen o chloupek kvalitnější než předešlé dva díly, což v praxi představuje standardní průměr. Pochvaly se ode mě tradičně dočká hudební zpracování - tentokrát zaslechnete opět kapelu The Offspring a mám pocit, že se místy objeví i Green Day. Obě patří mezi mé oblíbené, takže v tomto směru jsem trochu zaujatý.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =


galerie

Cartman's Adventure 3 Cartman's Adventure 3 Cartman's Adventure 3 Cartman's Adventure 3