recenze

Cartman's Adventure 2

Cartman's Adventure 2

Ačkoliv to na konci prvního dílu série Cartman's Adventure vypadalo se zlým doktorem Doomem dost bledě, nakonec Cartmanův útok přežil. Nyní je však silnější a rozzuřenější než kdy jindy. Obtloustlý hrdina tak musí opět do akce…
Dnes už takřka platí pravidlo, že co je úspěšné, má také svou vlastní hru. South Park, známý a povedený seriál, který si však svou velkou slávu odbyl už před lety, jich má hned několik, jak komerčních, tak i těch freewareových. My si dnes představíme jednu z těch, které jsou šířeny zdarma.

Cartman's Adventure 2 navazuje na první díl Cartmanova odvážného boje za záchranu světa, který se snaží zničit zlý doktor Doom. Obtloustlý hrdina se tentokrát probouzí kdesi uprostřed přírody, aby rázem pochopil, co se děje. Doktor na něj vyslal zákeřná a hlavně zmutovaná zvířata, proti kterým budete muset v jednotlivých arénách bojovat. Tradičně se dočkáme i bojů s bossy, takže o zábavu je jednoznačně postaráno.

Cartman's Adventure 2 je opět klasickou skákačkou, která hráči nabízí nepřeberné množství nepřátel, spoustu plošinek a dlouhotrvající zábavu. Cartmanovo putování končí po více než deseti misích stejně jako v prvním díle – zničením doktora Dooma. Tentokrát to ale nebude tak jednoduché, obtížnost hry totiž jednoznačně pokročila. Stejně tak i technické zpracování: grafika je o něco hezčí, hudba je přímo perfektní – v drtivé většině případů uslyšíte MIDI nahrávky skupiny The Offspring.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

Cartman's Adventure 2 Cartman's Adventure 2 Cartman's Adventure 2 Cartman's Adventure 2 Cartman's Adventure 2