recenze

Cartman's Adventure

Cartman's Adventure

Hry podle známých filmů, seriálů či knih patří mezi hráči k těm vůbec nejoblíbenějším. South Park je (resp. byl) seriálem natolik úspěšným, že si svou počítačovou hru jednoznačně zaslouží. Tak tady je…
South Park. Za dob své největší slávy na tomhle dílku ujížděl snad každý. Úspěšný seriál, který se proslavil zejména díky sprostým slovům, shazováním všeho možného a nevynechání jediného vtípku na jakoukoliv jen trochu známější osobu.

Cartman's Adventure je prvním dílem (prozatím) čtyřdílné série od vývojářského týmu Beamer Games, který se specializuje čistě na hry s motivy South Parku. Cartman's Adventure je klasickou skákačkou, podobnou například Mariovi. Příběh je vcelku triviální; Cartman bojuje proti zlému doktoru Doomovi, který se rozhodl zničit svět. Že by se dal nakonec obtloustlý obyvatel South Parku na dráhu slušňáka?

Tak či tak, problémů s nepřáteli (které zlý doktor Doom neustále posílá) budete mít celkem dost. Hra obsahuje přesně patnáct misí, doplněných boji s bossy – celkově vám hra nezabere více jak dvacet minut čistého herního času. Důležité je, že se bude perfektně bavit. A pokud se vám v souvislosti s předešlou větou nezdá celkové hodnocení, vězte, že body nebyly strhnuty za hratelnost, nýbrž za krátkou herní dobu a také za technické zpracování, které nepatří mezi nejlepší.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

aneta111 | 08.09.05 v 21:57

mohlo by to byt lepsi!!


galerie

Cartman's Adventure Cartman's Adventure Cartman's Adventure Cartman's Adventure Cartman's Adventure

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce