recenze

Moorhuhn Invasion XS

Moorhuhn Invasion XS

Opět tu máme nesmrtelné Moorhuhny, kteří vás na hodně dlouhou dobu udrží u monitorů. Nedočkáme se sice ničeho nového, ale minimálně za vyzkoušení to rozhodně stojí. Nastavte tedy myš do pohotovostní pozice a hurá na lov!
Moorhuhn patří už pěkných pár let neodmyslitelně k úplné freewarové špičce. Pravdou je, že Phenomedia se nyní mnohem více soustředí na placené hry, ale i přesto občas uvolní nějakou tu pařbičku. Nyní představuji jejich nejnovější počin - Moorhuhn Invasion XS a hned takhle na úvod je myslím vhodné zmínit, že tato hra je zatím pouze online. Možná to je škoda, ale i tak věřím, že si určitě užijete nové Moorhuhny stejně jako předešlé verze.

Z názvu jste jistě pochopili oč se jedná. Poklidný život slepic narušila invaze z vesmíru. Nebe je poseto kosmickými talíři a futuristické zbraně decimují populaci opeřenců. Jinak se nejedná o nic převratného. Týpci z Phenomedia se opět vrátili k osvědčenému námětu. Hráč v pozici střelce musí trefit co možná největší počet „terčů“. Ty jsou opět různě obodovány. Nejvzdálenější za 25 a nejbližší za 5 bodů. Tak jak tomu bylo vždy. Grafika je jako obvykle výtečná a zvuky jsou také slušné. Možná jen škoda, že nepřibylo více nových prvků. Co mě ale dostalo, bylo, že se některé slepice před vzlítnutím velmi pěkně rozbíhají. Pozor si ale dejte na uličníky z kosmu, protože mohou nechávat zmizet ostatní ptáky. Více už ale raději prozrazovat nebudu, protože vás nechci připravit o příjemné překvapení.

Nikterak revoluční Moorhuhni vás jistě na pár hodin či dnů osloví. Rozhodně si je tedy nenechte ujít. Jen ještě jednou opakuji, Moorhuhn Invasion XS je ONLINE hra, odkaz máte v kolonce download. Nebudete muset stahovat více jak 2 MB, což je jistě příjemné. Na závěr přeji hodně štěstí při lovu a nezapomeňte na skryté bonusy!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

kléra | 23.03.07 v 18:28

tahle hra by mohla získat i svetový pohár

Max | 21.01.07 v 12:59

u těch mínusů je že hra je pouze on-line...Já jsem ji stáhl do počítače jako soubor .exe a je tam normální install!

Udilo | 19.01.07 v 17:29

Je to pouze on-line

pop | 28.10.06 v 10:19

http://moorhuhn.titanmet.ru
tam jsou ke stažení všechny xxl moorhuhny

kuba | 05.09.06 v 18:35

Proč je ten Moorhuhn k stažení a může bít hratelní i k stažení nechaputo u godgejms to de hrat a stahnout tak proč to mejde tady nechápu

Vojta | 04.04.06 v 20:00

icq;

Mike | 08.10.05 v 16:10

jestli někdo ví o stránce, kde se to dá stahnout nevahejte a pište kde

wili | 06.10.05 v 20:53

jestli tuto hru někdo máte prosím pošlete.

Mates | 26.08.05 v 00:36

Zahrala jsem si ji a je v poho. Ale nemoct si ji stahnout, no tfuj to je pro nas slepicare pekna podpasovka..! :-(

trapka | 22.08.05 v 13:18

pouze online


galerie

Moorhuhn Invasion XS Moorhuhn Invasion XS Moorhuhn Invasion XS

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce