recenze

The Smurfs: Greedy's Bakeries

The Smurfs: Greedy's Bakeries

Šmoulové představují legendu natolik silnou, že si mimo jiného zaslouží také svou vlastní počítačovou hru. The Smurfs: Greedy´s Bakeries jsou klasickou flashovou hříčkou určenou zejména dětskému publiku. Vyzkoušet ji však ale může kdokoliv…
Znáte Šmouly? Roztodivné modré postavičky, na kterých v dětství ulítával snad každý? Tito malí hrdinové bojující vždy za dobrou věc se za svou kariéru proslavili natolik, aby to vystačilo třeba i na počítačovou hru. Nyní si jednu takovou představíme.

The Smurfs (Šmoulové) jsou klasickou dětskou hrou založenou na jednoduchém principu. Váš úkol je následující: pomocí šipek ovládáte jednu z postaviček, která drží v ruce tác. Na tento tác musíte chytat všemožné pochoutky, které vám váš kolega hází ze střechy. Pokud jednu z těchto pochoutek nestihnete, ubere vám hra jeden ze tří životů. Možná logické, nicméně v žádném případě ne jednoduché. Rychlost vržených pochoutek se totiž neustále zvyšuje, což postupem času představuje poměrně značný problém.

Šmoulové jsou klasickým dětským titulem, proto od nich nečekejte žádné velké zázraky. To platí i o technickém zpracování, které je silně průměrné; klasická flashová grafika, ničím neobvyklé zvuky a vcelku podařená hudba. Pokud ovšem „vlastníte“ dítě předškolního věku, pak je pro vás titul tou nejjasnější volbou.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =


galerie

The Smurfs: Greedy's Bakeries The Smurfs: Greedy's Bakeries

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce