recenze

JellyFish Backgammon

JellyFish Backgammon

Další z her, kde byla jako předloha použita původně desková hra. Tentokrát půjde o Backgammon. Ať už jste příznivcem této hry, nebo se naopak chcete dozvědět, o co vlastně jde, JellyFish Backgammon je rozhodně dobrá volba.
JellyFish má ve svém Backgammonu tradici - jeho vývojem se autor zabývá už od roku 1998 a jeho práce je skutečně znát. Zpracování je totiž jednoznačně jedno z nejlepších. Nabízí 7 úrovní obtížnosti a nastavit si můžete prakticky vše. Od barev hracích kamenů až po "seed", jež slouží k náhodnému generování kostek.

Pokud snad neznáte pravidla Backgammonu, můžete si je ve zkratce přečíst u recenze na Quick Backgammon. Backgammon jako takový je nepochybně skvělá hra. Díky jejímu elektronickému zpracování si můžete vychutnat jak hru proti umělému soupeři, tak i se svým živým soupeřem, protože i tato položka je ve hře k dispozici. Umělá inteligence je opravdu na velmi slušné úrovni a do celého systému jsou zakomponovány nejjemnější finesy, se kterými umí váš umělý protivník zacházet opravdu s citem - jako by se jednalo o živého hráče!

Je stejně nepředvídatelný a pokud budete hrát dvě hry se stejnými hodnotami na kostkách, zjistíte, že JellyFish Backgammon bude reagovat naprosto odlišně. Není pochyb o tom, že tohle je zlatý hřebec mezi elektronickými Backgammony.

stáhnout hru
Yipp

autor
/ Yipp

Skóre

88 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =


galerie

JellyFish Backgammon JellyFish Backgammon JellyFish Backgammon