recenze

Quick Backgammon

Quick Backgammon

Quick Backgammon. To je název elektronického zpracování klasické a léty prověřené hry pro PC. Jedná se o jednoduchou, leč příjemnou předělávku, která určitě potěší všechny milovníky her, které si mohou promyslet a nejsou rádi vystaveni nutnosti rychlého jednání.
Populární desková hra počítač nepotřebuje, ale člověku, který si ji chce zahrát může jeho PC posloužit například tím, že mu rozestaví kameny, pomůže mu s vedením statistik nebo se mu může stát i protivníkem, když zrovna není nablízku žádný živý hráč.

A právě z těchto důvodů je tu Quick Backgammon. Nejdříve ve stručnosti pravidla Backgammonu jako takového: na 24 polích se pohybují kameny dvou barev v závislosti na tom, co ukázaly kostky. Narozdíl od Člověče se ale kameny jedné barvy pohybují proti těm druhým. cílem je, dostat svoje kameny přes protihráčovy - na druhou stranu hrací desky. Jenže se u toho dají kameny vyhazovat, ale i krýt. Pokud jde kámen sám, je ohrožen, dva na jednom políčku už se vyhodit nedají. Takže to chce taktizovat a logické myšlení.

Samotné zpracování hry není nikterak převratné. Grafika je Windowsovská, celá hra běží v okně. Nicméně lze nastavit i takové vychytávky, jako je třeba možnost volby toho, co vám padne na kostkách. :) Pokud vám přijde Quick Backgammon příliš snadný, zkuste JellyFish Backgammon, který nabízí více. A pokud vás ani ten neuspokojí, tak si dejte šachy..

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

Quick Backgammon Quick Backgammon Quick Backgammon

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce