recenze

Red Situation

Red Situation

Jsou situace, kdy jste vysláni na dané místo bez jediné informace a vše se dovídáte až v momentě, kdy akci začínáte. Tak nějak jste na tom ve first-person-shooteru Red Situation. Troufáte si sami prostřílet si cestu 15ti patrovým mrakodrapem?
Za tu dobu co pobývám na FreeGame.cz mi pod rukama prošla horda akčních stříleček s různorodými obsahy, ale jen o minimu z nich by se dalo říct, že jde o naprostý šrot. Red Situation sem rozhodně nepatří, ale nezaujme však ani místo mezi těmi nejlepšími. Hra začíná bez příběhu, bez většího množství možností v menu, po němž následuje briefing k misi.

Nacházíte se na střeše 15ti patrového mrakodrapu, kde máte jasný úkol. Posbírat několik zadaných předmětů, dostat se z hotelu a pokud to půjde, přežít (jak ostřílená fráze, kterou si snad žádný autor u briefingu neodpustí). K pohybu po jednotlivých patrech lze využít schodiště a nebo výtah. Ten se však nachází uvnitř každého patra mezi dvěma dveřmi, z nich pravidelně vycházejí další a další protivníci.

Vaší výhodou však je, že do patra většinou přicházíte nezpozorováni a můžete tak i odejít. Není to tak, že byste každého dostali ze zadu „Head Shotem“, bohužel. Inteligence vašich nepřátel je tak slabá, že to do nich můžete sypat zezadu a oni to díky jejich robustní postavě asi berou jako příjemnou masáž, která je po čase stojí život. Díky tomu je hra celkem jednoduchá. Avšak nespoléhejte na tupost nepřátel, neboť třeba v momentě, kdy budete stát u výtahu si vás určitě každý všimne a poctí vás dávkou olova. Red Situation příliš neokouzlí, ale ten mrakodrap stojí za to projít.

stáhnout hru
Blister

autor
/ Blister

Skóre

70 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

hafan | 08.08.05 v 20:44

lalala pa nenka si krajela


galerie

Red Situation Red Situation Red Situation