recenze

Attack of the Killer Swarm

Attack of the Killer Swarm

Běsnící roj všeho možného útočí do bezbranných lidí a vyhazuje je zkrvavené do vzduchu. Zdá se vám to jako vhodný námět na počítačovou hru? Pokud ano, jste na správné adrese.
Gameska, která se celým názvem jmenuje Attack of the Killer Swarm, je další z řady těch, které byly vytvořeny pro projekt Experimental Gameplay. O něm jsme se již na těchto stránkách několikrát zmínili. Připomenout si můžeme například tyto tituly – evoluční Darwin Hill či Tower of Goo od stejného autora . Je třeba dodat, že Swarm se řadí k tomu lepšímu, co bylo již vydáno.

Do starosti vaší myši je svěřeno hejno jakési černé havěti (pravděpodobně nějakého otravného hmyzu), s kterým se můžete libovolně pohybovat po obrazovce. V pozadí vidíte obrázek města. Po místní ulici si v klidu kráčí černí panďuláci. Ty však brzo vyvedete z každodenní rutiny. Stačí na ně zaútočit. Jejich těla se zkrvaví, což ale nestačí. Musíte je s černým hejnem vymrštit co nejvíce do vzduchu a počkat, jak dopadnou na zem. Z čím větší výšky spadnou, tím lépe. Vaše výsledky vidíte v pravém horním rohu obrazovky. Bohužel, to je vše. Jakákoli tabulka nejlepších výkonů by určitě prodloužila životnost této zajímavé hry.

Příjemné a účelné je zpracování. Městské prostředí je velmi hezky nakresleno. Skvěle zvolena je hudba. Rytmy klasické hudby se k postupnému vraždění až děsivě hodí. Občas vše přeruší velký řev a nekompromisní dopad na zem. Pokud vám podobný brutální druh zábavy nedělá potíže, neváhejte. Swarm je vynikající věc na odreagování od každodenního stresu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

Annee | 18.08.06 v 10:55

tahle hra mě úplně dostala, je moc zajímavá , v jednoduchosti je síla a krása


galerie

Attack of the Killer Swarm Attack of the Killer Swarm Attack of the Killer Swarm Attack of the Killer Swarm