recenze

Jumper!

Jumper!

Pro všechny příznivce kvalitních hopsaček a hry "N" přinášíme nový titul s názvem Jumper!, který rozhodně má co nabídnout. Sice není graficky vybroušený, ale zato disponuje zábavou na dlouhé hodiny a rozhodně jentak neomrzí.
Jumper! je název hry, ve které v roli hlavního hrdiny jménem Ogmo musíte uniknout z laboratoře. Ogmo je totiž nedokončený projekt z roku 1888 a původně měl být dokonalým vojenským strojem. Jako nedokončený projekt se ale po 166 letech probouzí k životu a hledá si cestu skrz nástrahy laboratoří, kde byl vyvíjen.

Má určité zvláštní schopnosti, například může udělat d-jump, tedy odrazit se víceméně od vzduchu, pokud je zrovna ve výskoku. Ale vlastně je neškodný a nezbývá mu, než se spolehnout na vaše bezchybné průvodcovství. Pouze správné načasování a mrštnost vašeho ovládání spolu s dobrým plánem na projití té které obrazovky může Ogmovi pomoci dostat se z chodeb a místností laboratoře, která se mu stala vězením.

Kupodivu nepřekáží velice stylizované, schematické zpracování a zvukový doprovod a hudba jsou velice slušné. Ve výsledku je Jumper! dokonale hratelnou, i když obtížnou hrou.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

Lukes | 04.08.05 v 13:05

Tohle je ta nejtesi hra kterou sem tady v zivote videl!!!Dost me ale chytla...proste SUPRRR HRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sch@kal | 03.08.05 v 19:27

TO JE TEZSI NEZ SEM SI MYSLEL JUMPY UMIM ALE JEN NA COD :-D ALE TOHLE JE NAREZOVKA DOPORUCUJU FREEGAME TAKHLE DOBROU HRU NEMELA DLOUHO :-)


galerie

Jumper! Jumper! Jumper! Jumper!

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce