recenze

Super Cosplay Wars Ultra

Super Cosplay Wars Ultra

Po dlouhé době vám přinášíme další bojovku a nutno podotknout, že velmi zdařilou! Patříte-li mezi příznivce tohoto žánru, pak můžete počítat se vším, nač jste byli doposud zvyklí. Zajímavými bojovníky počínaje a obrovským počtem možných chvatů konče!
Bojovky jsou velmi populární a je to již opravdu dlouho, co jsme takovouto hru měli na našem serveru naposledy. Většina pochází z japonské produkce a je tvořena zejména pro konzole. Mám-li ale jmenovat opravdu kvalitní kousky pro osobní počítače, které se navíc pyšní freeware licencí, pak bych jen nerad zapomněl na takový Mind Arms či Beats of Rage.

Dnes tu máme ale Super Cosplay Wars Ultra. Ten také vzešel ze "země vycházejícího slunce" a rozhodně má ambice na to, zařadit se mezi velmi kvalitní bojové kousky. Ostatně posuďte sami. Základem každé takové hry jsou jistojistě bojovníci. Zde jich je k dispozici celkem čtrnáct a vyjma toho, že se liší svým vzhledem, má každý z nich své specifické schopnosti, jež z něj činí jedinečnou a nenahraditelnou bytost. Kromě standardních chvatů tedy můžete počítat se speciálními comby, jejichž přesný seznam je, v podobě obrázku, k dispozici v adresáři samotné hry. Naučit se tam můžete kupříkladu rychlou proměnu ve vlka. Potěší také zajímavé efekty. V průběhu souboje tak rozhodně bude nač koukat. Jistě vás neurazí ani nabídka dvou herních módů – Normal a Battle Royale Mode.

Význam prvního z nich je vám jistě zřejmý. Půjde o klasický styl boje, s nímž jste se určitě setkali již nesčetněkrát. V druhém módu pak dostanete spolubojovníka a společně budete čelit mnohonásobné přesile. Omrzí-li vás souboje s počítačem, můžete si k sobě přizvat svého kamaráda a řádně si s ním zabojovat u jedné klávesnice. Příznivce taneční hudby potěší i hutná audio stránka. Co ale naopak nepotěší, je velikost archívu. Tento nedostatek ale rozhodně zkuste překousnout, protože je skutečně o co stát. Pro fanoušky tohoto žánru povinnost, pro ostatní možnost, jak se příjemně odreagovat! ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

Kenny74 | 27.07.05 v 21:31

uz nic uz sem to zjistil :o) /aspon myslim .)

Kenny74 | 27.07.05 v 19:18

hele lidi je to uber hra jen je tu takovej malej problem, nvim jak branit/defense (:
nastavim sipku,nahoru doleva dolu doprava a pak klavesi podle poradi a,s,d a z,x,c a ty d a c mi nic nedelaj a nvim proc/myslel sem ze muze bejt defense ale ne no (: *poradi nekdo?


galerie

Super Cosplay Wars Ultra Super Cosplay Wars Ultra Super Cosplay Wars Ultra

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce