recenze

Snok

Snok

Po delší době vám přinášíme další variaci známého hada, jež si ale s sebou nyní přináší tolik změn, že by mu mohl leckterý jiný titul závidět. Největším lákadlem tentokrát bude zpracování, které společně s výbornou hratelností vytváří kvalitní kousek.
Jestliže jste věrní příznivci legendární hry had a zdá se vám, že jeho některým variacím dochází pozvolna dech, pak dnes budete potěšeni, protože oproti původnímu titulu doznal Snok mnoha zajímavých změn.

V hlavní roli se tedy ocitá opět had a jeho „budoucnost“ bude hodně záležet na tom, jaké prostředí si v menu zvolíte. Čím „těsnější“ si zvolíte, tím obtížněji se vám bude hrát. Jakmile zvolíte prostředí, můžete se pustit přímo do hry. Váš úkol je samozřejmě neustále se rozrůstat a tím pádem získávat body. Oproti „běžným“ hadům vyniká Snok tím, že se pohybujete ve vzduchoprázdnu a vše navíc vidíte pěkně z pohledu třetí osoby. Rozšiřování probíhá klasicky sbíráním krychliček, nesoucí znaménko plus. Samozřejmě můžete narazit na bonusy, které se vám ukládají do celkově čtyř boxů, které máte k dispozici v levé části obrazovky. V případě potřeby pak můžete jeden z těchto boxů aktivovat a využít tak jeden z těchto bonusů. Můžete se tak zpomalit, zrychlit či si zcela přesměrovat pohyb. Po celou dobu ovšem musíte dávat bedlivý pozor, protože kolem vás je spousta objektů a náraz do nich sice způsobuje okamžité vyhodnocení vašeho počínání, ovšem také to znamená automaticky restart levelu. Dávejte si tedy pozor!

Výhodou je, že hra podporuje multiplayer klání a lze hrát jak po lokální síti, tak i po internetu. Stačí aby jeden z hráčů založil hru a ostatní se k němu připojili a opravdová zábava může začít. Snok je rozhodně příjemným překvapením, které rozhodně legendárnímu hadovi nedělá ostudu. Zpočátku se vám sice vše bude zdát nepřehledné, ale určitě si velmi rychle na vše zvyknete a bude si vychutnávat porci výborné zábavy. Nevýhodou zůstává velikost archívu. Překousnete-li to, pak skutečně není co řešit!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Snok Snok Snok