recenze

Zombie Ripper

Zombie Ripper

Peklo se otevřelo a vyvrhlo na zem hordu zombie vedenou jejich vůdce. Takový je příběh hry Zombie Ripper, v níž si můžete zahrát samotného zachránce, který má osud naší planety ve svých rukou. Vyzkoušejte tuto krvavou akční střílečku!
Příběh hry je trochu stereotypní. Už jste se s ním určitě ve spoustě her setkali, ale na druhou stranu si na něj nemohu ztěžovat, neboť má něco do sebe. Otevřené peklo vyvrhlo na světlo světa ty nejnepříjemnější zrůdy v podobě zombieků, kteří se teď volně procházejí ve městech. Vy se však ocitáte na zajímavých, ale hlavně opuštěných místech, kde budete mít šanci se právě se zombie setkat.

Ovládáte nepříliš povedenou postavu, na níž vidíte z ptačí perspektivy. V ruce drží jednu zbraň, do které musí neustále sbírat náboje. Těch totiž není přehršel a jsou hlavním důvodem vašich následných problémů. Vaši výhodou je o něco vyšší rychlost pohybu oproti zombie, ale střelit do nich musíte třikrát, abyste je zdolali. Za tu dobu vás pochopitelně mohou dohnat, avšak ne když šikovně couváte.

Celkově se pohybujete na stále více podobných prostorech, které tvoří zdi, za nimiž vždy narazíte v těsné blízkosti na nějakého zombíka. Jejich likvidace je však jednoduchá, což je jedna ze základních her. Navíc se tu nesetkáte s příliš odlišnými postavami a když k tomu přidáme to prostředí, vypadá to, jako byste chodili stále dokola. Obdobných her jsem hrál mnoho a Zombie Ripper bych rozhodně neřadil mezi ty nejkvalitnější.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie

Zombie Ripper Zombie Ripper Zombie Ripper

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce