recenze

Pendulumania

Pendulumania

Originalita! Rozhodnete-li se tuhle gamesku vyzkoušet, budete tohle slovíčko skloňovat poměrně často, neboť Pendulumania vám i přes slabší vizuální stránku nabídne tolik, že si rozhodně zaslouží vaši pozornost. Nevěříte?
Jakožto hráči počítačových her jistě moc dobře víte, že originalita je jedním z aspektů, jenž každou hru, která tyto prvky obsahuje, dělá jedinečnou. Po světě koluje hodně her, ale bohužel ne každá má to štěstí, udělat ze sebe jedinečný kousek. Titul, který to štěstí má, je ale dnešní Pendulumania, jež vzešla ze země vycházeného slunce, tedy z Japonska.

Na starost si ho vzali lidi z týmu CANO-Lab. Samotný úkol nebude ničím zvláštní. Prostě a jednoduše budete muset nahrát co možná nejvyšší score. Jak tedy na to? V průběhu hry budete moci ovládat s pomocí myši malý prsten, k němuž je na gumičce přivázaná velká, bílou barvou pokrytá koule a to jediné, co budete moci, je neustále po hrací ploše hýbat s již zmíněným prstenem a zároveň tedy i s již zmíněným bílým míčkem. Proti vám budou stát jiné míčky, které se za každou cenu budete snažit zlikvidovat a získat tak nějaký ten bodík k dobru. Vše má ovšem i svá úskalí a tím je kromě časového limitu i fakt, že se vám při nešetrném pohybu může gumička utrhnout. Možná vám to připadá trochu složité, ale vězte, že jakmile hru vyzkoušíte, vše rázem pochopíte. Chcete-li nahrát spoustu bodů, budete se muset v co možná nejkratším možném sledu pokusit zlikvidovat co nejvíce míčků, což chce trochu cviku. Čím více bodů ale získáte, s tím lepším hodnocením můžete počítat.

Toto hodnocení je zde formou písmen. Výsledný bodový zisk si pak samozřejmě můžete zvěčnit v položce high score a směle se pak můžete pustit do vylepšování svého rekordu. Možná se někomu nebude líbit vizuální stránka a také to, že jde o starší gamesku, ale hutná hratelnost a již zmíněná originalita vám vše vynahradí. Rozhodně tedy stahujte, stojí to opravdu za to! Pamatujte také, že důležitá je vaše šikovnost. Na úplný závěr napíšu svůj rekord, který v době psaní recenze byl 133 631 bodů. A jak jste na tom vy? ;).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

kokosmen265

kokosmen265 | 08.01.15 v 19:46

nic moc

Já | 07.08.06 v 13:00

Jaký dáváte score? Můj rekord je zatím 295265292. Nejvyšší dosažený hodnocení "Pendulumania". Je nějaký ještě vyšší hodnocení?

Internet | 08.08.05 v 12:37

Vypadá se píše s tvrdým i.

Langoš | 07.08.05 v 13:09

Dobrá pánové, dám na vás ...nicméně to vipadá velmi slibně ...

Peca | 27.07.05 v 09:54

Prave sem to stahnul a zkousim se to naucit. Zatim se mi provazek trha dost brzo, jeste nemam ten cvik, ale verim, ze to prijde. Jinak samotnou hru muzu doporucit, vypada to slibne:))

Kahi | 26.07.05 v 10:00

myslím že pokud člověk překousne tu dobu, kterou zabere "naučení se", tak to může být skvělá hra :). ale jen pro trpělivé.


galerie

Pendulumania Pendulumania Pendulumania