recenze

Ikachan

Ikachan

Pomozte sympatické chobotničce zachránit podmořský svět a výborně se u toho pobavte. I když vizuální stránka sice není nějak oslnivá, výborná hratelnost vám vše vynahradí. Obrovským kladem je i velikost archívu, tak proč to nezkusit?
Velmi netradičně pojatá hra. Tak asi těmito slovy bych velmi stručně charakterizovat dnešní počin, který vzešel z japonských rukou a opět dokazuje, že ke kvalitnímu pobavení není nutná výborná vizuální stránka ani gigantická velikost archívu.

V žádném případě tedy nečekejte nic unikátního. Celý konspekt je tedy postaven na tom, abyste měli o zábavu postaráno. Pobavit totiž dokáže už hlavní hrdinka. Tu zde tvoří sympatická medúza, s níž se ocitáte ve vodním světe, který je ovšem v ohrožení a vy jako jediní máte tu moc tuto hrozbu odrazit. Než se tomu ale tak stane, budete muset uplavat obrovský kus cesty a překonat mnoho překážek. Ty jsou zde kromě mnoha zátaras, vodních proudů a jiných podobných věcí tvořeny zejména nepřáteli, kterým se za každou cenu musíte vyhnout, nechcete-li přijít o své životy. Narazit samozřejmě můžete i na spoustu přátel, s nimž si můžete pohovořit a získat tak zadání různých úkolů. K dispozici je také spousta předmětů, k nimiž určitě najdete uplatnění. Potěší také získávání zkušeností sebráním zmodralých ryb, stejně tak jako možnost ukládání pozice, a vy tak získáte jistotu, že nemusíte začínat od úplného počátku.

Nejvíce se hra může pyšnit svojí velikostí archívu, která je opravdu zanedbatelná. Graficky sice není gameska nějak zvlášť okouzlující, ale to v žádném případě nevadí. Důležitá je hratelnost a ta je opravdu vytříbená. Více si myslím není třeba dodávat. Máte-li rádi kvalitní hry, které vám dokáží zpříjemnit dlouhou chvíli, pak rozhodně stahujte!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Ja | 24.02.06 v 17:06

Já taky nerozumim náyvu!!!!!!

Triple T | 25.09.05 v 08:53

[quote]- nesrozumitelnost _některých_ textů[/quote]LOL pokud jde o me, nerozumim ani nazvu


galerie

Ikachan Ikachan Ikachan

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce