recenze

Edacra

Edacra

360° Space Shooter aneb rotační střílečka, jejíž verze jsme už několik vydali. Ta dnešní zaujímá svou jednoduchostí, velikostí a z části i hratelností. Nevíte, o co jde? Tak berte jako povinnost se s tímto druhem her seznámit!
Hned pro začátek je dobré vědět, že Edacra není nijak zázračnou hrou a její hodnocení naprosto odpovídá její kvalitě. Trochu jsem předběhl, ale ty neznalé jsem nechtěl naladit na kvalitní hráčskou vlnu, protože by po stažení hry byli zklamáni. Tím však Edacru tak nezavrhujme a pojďme si ji trochu blíže představit.

Podobných her jsme tu už několik měli a mohu s jistotou říci, že byly lepší. Ale zase nebyly tak dobré nebo něčím zajímavé, že bych si je navždy zapamatoval. To se však může stát u dnešní verze 360° vesmírné střílečky. Nabízí toho sice celkem málo a ještě k tomu se hraje na čas. Tedy hned po spuštění samotné hry se můžete vydat do vesmírného boje proti jasné přesile. K dispozici máte jednu zbraň a pohyb na všechny možné strany.

Zničené jednotky vás odmění průměrnými světelnými efekty, ale hlavně zdravím, vylepšeným štítem nebo až trojně střílející zbraní. Pak už se to hned hraje o něco lépe. Avšak to dnešním hráči nemůže nikdy stačit a hra se tak posouvá do složky rezervních her pro chvíle, kdy opravdu nevíte, co dělat. Pak možná dostanete chuť si Edacru vyzkoušet.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Edacra Edacra

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce