recenze

Nova 3000

Nova 3000

Jste vysláni na planetu Nova rozmlouvat s nelítostnými roboty, kteří jsou teď jejími jedinými obyvateli. K dispozici máte tři druhy zbraní – na každý druh robota jednu. Stihnete je však včas střídat a poradit si s každým protivníkem?
Příběh hry vypráví o planetě Nova, do které jednoho dne narazil asteroid a rozdělil její obyvatelstvo na tři druhy. Lidstvo samozřejmě vyhladil, ale roboti ve složitém prostředí dokázali přežít. Na planetu jste nyní vyslání vy,jakožto vesmírná raketka a vaším úkolem je přijít tomu všemu na kloub. Žádná politika vás však nečeká a místo jakéhokoliv vyjednávání jdete hned do boje.

Hra je tvořena třemi hlavními barvami. Červenou, modrou a žlutou. Tyto barvy označují druhy robotů a překážek, se kterými se musíte vypořádat. Pokud se setkáte s modrým robotem a budete do něj pálit žlutou zbraní, nikam to nepovede. Musíte tedy včas přepnout na jinou barvu a dát mu co proto. Tím se z Novy 3000 stává trochu neobyčejná arkáda, neboť tuto barevnou vychytávku jsem doposud nikde neviděl.

Než projdete všech 17 levelů, narazíte na spoustu nepřátel, ale ve směs půjde stále o to samé. Někdy mi pak hra přišla až příliš jednoduchá. Nápad je to rozhodně dobrý, ale když už vyšel na světlo světa, mohl být zpracován v ještě lepší podobě. Ale co se dá od Game Makeru čekat.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

SNIPA | 22.07.05 v 10:01

tak je to horsi nez sem cekal !!nestahovat!! (radim dobre :-)

SNIPA | 22.07.05 v 09:54

toz su zvedav co stahuju za haluzarnu (sem 1 jupíííí)


galerie

Nova 3000 Nova 3000 Nova 3000

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce