recenze

Darkanoid

Darkanoid

Kdo si pinká, nezlobí. Kdo nepinká s námi, pinká proti nám. Kdo nepinká vůbec, jako by nebyl. A kdo si nenainstaluje Darkanoid, přijde o pěkný herní zážitek.
Darkanoid. Už jen ten název s příponou „noid“ evokuje cosi, co v nás starších a zasloužilých herních predátorech vyvolává klasický Pavlovův reflex (…pro ty, kdo Pavlova neznají, se tento reflex týká závislosti chování jedince na vnějším podnětu – např. když zvuk zvonku znamená jídlo, pak po několika stejných zvoněních s jídlem začne dotyčný již na pouhé zvonění zvonku slintat nezávisle na jídle…).

Co Vám budu povídat. Darkanoid je arkanoid jako vyšitý! Na freeware scéně se jedná o jedno – dle mého subjektivního názoru – z nejlepších „pinkátek do zdi“. Velmi úsporná, leč velmi efektivní 3D grafika jen dokresluje plný herní zážitek na 100%, zvukové pozadí je malebné, pohyb myšky je dokonale vybalancován (…a to je setsakramentsky důležité!) a herní zážitek se pro fanouška (i pro náhodného kolemjdoucího) musí stát „prorostlým“ jako řízek před nedělním obědem. Škoda jen, že počet levelů není goniometricky vyšší...

Pokud si tento „mňamka“ kousek vložíte na svůj harddisk, pak určitě neprohloupíte. Nenáročná zábava z hlediska odreagování je perfektně vybalancovaná, takže pokud dorazíte z práce vycuclí jako ústřice ze škeble, pěkně se posaďte, zhluboka se nadechněte, procvičte si ručku, chňapněte po myšce a tydli-dáááá.

Dodatek: Zasloužilí herní predátoři nechť si vezmou (kromě výše uvedené průpravy před hrou) i bryndák, jenž ochrání jejich klávesnici před padajícími slinami.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

hanka | 15.07.05 v 14:54

Být to ještě pomalejší, tak už se ta hra úplně zastaví...!


galerie

Darkanoid Darkanoid Darkanoid Darkanoid

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce