recenze

Mini Golf Pro

Mini Golf Pro

Milovníci minigolfu zbystřete. Přinášíme vám jedinečný minigolf se spoustou možností, dostatečným počtem složitých jamek a zaručeně zábavnými vychytávkami. Mini Golf Pro pochází z dílny, kterou vede známý Shawn64, což zaručuje naprostou kvalitu!
Pokud nás navštěvujete často a holdujte tedy freeware hrám, jméno Shawn Noel alias Shawn 64 by vám už něco málo říkat mohlo. Ty bystřejší budou vědět, že jde o autora Jetz Rampage a nejlepší čtenáři si vzpomenou na všechny námi vydané díly (Jetz Fusion, Infetcion a Jetz Rampage 4: Revenge) a také na rozhovor, ve kterém jsme Shawna trochu vyzpovídali. Co je však pro nás dnes důležité, je fakt, že se ze sekce akčních her od zmiňovaného autora přesuneme mezi hry sportovní.

Pro začátek by bylo dobré kdybych se zmínil o tom, že Mini Golf Pro není žádným pokusem o revoluční verzi minigolfu, kde se setkáme s mnohými novinkami a bude možné hovořit o nadvládě toho golfu mezi ostatními. To bohužel ne. Avšak z jistotou také mohu říci, že dnešní minigolf přináší kvalitní herní zážitek z obyčejných věcí a přináší ho zatraceně dobře! Co mě těšilo již od začátku, je možnost hrát až v pěti hráčích a i po internetu, což zaručuje pořádné herní vyžití. K dispozici máte několik herních variant, které skrývají určitý počet jamek. Jsou zde delší hry, kdy budete potřebovat větší herní kartu pro zápis počtu pokusů, ale i hry kratší, ve kterých se setkáte třeba jen s jednou jamkou, ale věřte tomu, že na ní strávíte nějakou dobu. Mimo těchto výběrů si můžete vybrat i míček, který vám nejvíce sedí, ale to ani není tak podstatné jako základní herní možnosti, jenž Mini Golf Pro splňuje na 100%.

Správný hráč bude určitě hledat nějaké ty vychytávky a potěším vás, neboť jich tu několik je. Tou hlavní budou asi bomby. Těch najdete na některých jamkách požehnaně a budete mít těžké se dostat do pozice, která by jamku zakončila. Bomba vás může posunout do nečekaně dobré pozice nebo za vás dohrát hru, ale může vás i připravit o dlouho vypracovávanou pozici, což určitě nepotěší. Co mě též překvapilo je možnost „Extra Turn“, na kterou jsem občas narazil a měl jsem tedy jednu hru nezapočítanou, díky čemuž jsem ve finálním součtu měl lepší skóre. Jsou to sice jen detaily, ale ve hře se projevují dobře a hra se stává zábavnější.

Každou jamku doplňuje příjemná hudba, která tak navozuje dokonale klidné prostředí, v němž se můžete krásně soustředit na hru. Prostředí je navíc takřka pohádkové, i když někdy i zaprší, ale pro vás se nic nemění na tom, že musíte být maximálně přesní. Mini Golf Pro vám vřele doporučuji. Hlavně v případech, kdy je vás více, sedíte znuděně u počítače a hledáte hry, v nichž byste proti sobě mohli soupeřit. Právě jste našli řešení, bavte se.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

Kalousek100

Kalousek100 | 11.05.20 v 17:00

Pěkné

veselacskaut | 05.03.07 v 17:10

Ptámse to co daniel a mam xp

daniel | 03.03.07 v 07:26

Já mam xp!!!!!!!!!!!!!

daniel | 27.02.07 v 19:24

poraďte mi kdyš tu hrru zapnu tak to běží a v pulce se to samo vipné a oběví se tam nˇaký upozornění PORAĎTE

Lenka | 19.11.06 v 21:45

Ahoj, mám problém...při spouštění hry je tam možnost hrát online, ale mě to nejde. Jak se to to připojuje????Dík

Aligátor | 19.03.06 v 12:12

mě to tyto broblémi vůbec nedělá...

Martin Kovář | 25.10.05 v 11:12

chyba bude nejspíš na vašem PC. tipoval bych to na zasekaný systém.

LADIK | 24.06.05 v 10:00

Je to tu také, už asi tředí server kde jsem tuto hru stáhl a ani na jednou nebyla kvalitní - hned při instalaci až u konce mi hlásí ERROR 89, ve všech třech případech. Nevíte co stím? Předem dík.


galerie

Mini Golf Pro Mini Golf Pro Mini Golf Pro Mini Golf Pro

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce