recenze

S.T.A.L.K.E.R: Survivor

S.T.A.L.K.E.R: Survivor

Černobyl skrývá nejedno tajemství. Zamořené prostředí zmutovalo několik potvor, se kterými se už teď můžete setkat prostřednictvím této hry, a částečně se tak přichystat na už několikrát odložené dílo týmu GSC.
Když si tak čtu, co vše by měla přinést jedna z nejočekávanějších akčních her – S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, tak se ani nedivím, že nás její autoři nechávají tak dlouho čekat. Podle všeho by se tato hra měla zařadit mezi akční elitu a sám jsem již zvědavý, zda bude tak dokonalá, jak si jí představujeme. Nicméně neustálé odkládání jejího vydání nás nutí k hledání nějakých řešení, které by nám mohly přinést alespoň částečné uspokojení. Jedním z mnoha by mohla být dnešní hra ve stylu á la Moorhuhn, kde si můžeme zastřílet a zároveň poznat několik základních postav očekávané hry.

S.T.A.L.K.E.R.: Survivor má pouze jediný účel. Zkrátit čekání, které už začíná být nesnesitelné. Hra nabízí pouze jednu mapu, kde si můžete zastřílet, a několik zrůd, se kterými se můžete již teď seznámit. Jsou jimi Bloodsuckeři a Controller. Ve hře je podstatné množství nábojů. Začínáte s málem, ale s každým zabitým mutantem dostanete několik nábojů. Jediný, kdo vám může trochu munice ubrat, je Controller, který se objeví jednou za čas. Není však dobré ho podceňovat, neboť by vás mohl překvapit ve chvíli, kdy postrádáte dostatek munice. Tu získáváte za každý zásah nepřítele.

Obtížnost hry je takřka nulová. Ohrožení ze strany nepřátel je minimální. Již byla řeč o Controllerovi, který jako jediný vás může ohrozit, ale pokud se daří, tak si ho jednou za čas ani všímat nemusíte. Objevuje se sice krátce, ale ten, kdo má vycvičený reflex z pořádných stříleček, s ním nebude mít problémy. Prostředí hry bývá poloprázdné, což vás bude vybízet ke střelbě do havranů, kteří kolem prolétají docela často a jsou o něco složitějším cílem než jakýkoliv Bloodsucker či Controller.

Celkově je hra o ničem. Score na internet nezapíšete, takže ho nahrajete vlastně jen pro sebe. Jako pokus pro částečné pobavení a zkrácení dlouhodobého čekání se Survivor docela hodí, ale jen na pár vyzkoušení. Pak už bude hra naprosto zbytečná.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

John | 26.08.08 v 12:13

To nemá s dobrou hrou STALKER nic zpolečneho !!!!

Ivo | 01.01.07 v 17:01

preboha je to največšia debilina na svete alebo najvetsia k........

killer | 30.05.05 v 19:05

jde to ale není to nic převratného lepší jsou erotický, kdyby někdo měl kontakt je tady!!!tschuz

jarda007 | 03.05.05 v 18:31

ježiši to je VOPRUZ nikdo to nezkoušejte a seká se mi to ješě k tomu na osmi kile!!!!!

jarda007 | 03.05.05 v 18:29

tak to du prubnout:0)

Luke | 27.04.05 v 22:51

Zisi,nic horsiho sem tady jeste nevidel...Ta hra nema nic a to myslim doslova...


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce