recenze

GhostBusters 3D

GhostBusters 3D

Je to už sice pár let, co kinem proletěli Ghost Busters neboli Krotitelé duchů, ale hry, které podle nich vznikly, rozhodně nejsou k zahození. O tom vypovídá i ta dnešní, 3D střílečka, ve které si vyzkoušíte, jaké je zkrotit ducha.
V případě, že jste fanoušky stejnojmenného filmu, i když pochybuji, že dnes někdo takový je, měli byste být ze hry přímo unešeni, neboť nabízí simulaci lapení ducha. Ti, co filmu příliš neholdují, což bude asi většina, si však mohou též vyzkoušet tuto netradiční činnost, a to přesně podle filmového zpracování. No neláká vás to?

U 3D hry, jakou GhostBusters jsou, bychom očekávali něco netradičního, poutavého a dynamického. Ze začátku se to trochu podobá skutečnosti, ale postupem času se s Krotiteli duchů více seznámíte a ani jednu ze jmenovaných vlastností tu nenajdete. O co tedy jde. Na začátku hry vystoupíte z výtahu a nacházíte se na jakési chodbě. Na ní se promenáduje vždy jeden duch, kterého musíte zneškodnit. To provedete přesně tak, jak se to dělá ve filmu, tedy zasáhnete ho vaší zbraní, díky které s ním můžete libovolně pohybovat. Pak už pod něj jen hodíte past, otevřete jí a ducha usměrníte nad ní, čímž ho eliminujete. Poté se však objeví další, se kterým vás čeká ta samá činnost a po jeho zlikvidování následuje tentýž koloběh...

Pastí máte jen několik, takže je nutné jejich použití zvážit. Ve hře se vyskytuje pouze jeden a ten samý duch, se kterým musíte dělat stále to samé ve stejné chodbě, což je totální stereotyp. Ovládání mi docela sedělo, grafika taktéž, ale ten stereotyp je neskutečně hrozný. Malou skupinku fanoušků filmu určitě potěší hudba, která je samozřejmě také z filmu, a určitě i detaily, které se také podařily celkem napodobit. To bude však ale vše. Hra bohužel nic nenabízí, čemuž jasně napovídá hodnocení.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

FRanta | 26.02.11 v 22:05

Tak mě připadá, že autor ty filmy nikdy neviděl. To neznamená, že když je film starý 20 až 25 let, že nemá fanoušky. Tyto filmy stále patří k těm lepším co se natočily. Za posledních 10 let neznám komedii která by se tomuto filmu vyrovnala.

mark08 | 21.02.06 v 19:13

nejhorší ovládání na swětě

mist dj | 29.03.05 v 17:05

Ten film je super, ten blb co psal tu recenzi je totálně na hlavu

HnopnfsemgfsnmHJ,WGDS, | 28.03.05 v 17:13

Sorry ale nevíte jek se v need for speed underground 2 dá nastavit aby mě na startu běhaly ty lidi

Hnub | 25.03.05 v 13:24

Hele neite kde sehnat plnou hru

Vrut | 24.03.05 v 00:35

Proč se to nechce spustit? Řekne mi to, že mám málo paměti, k tomu navíc řekne, že hra požaduje 0 MB. Typické!

Pontius | 23.03.05 v 16:12

I přes kvalitní herecké obsazení a jejich skvělé herecké výkony je film z roku 1989, z čehož se dá logicky odvodit, že už dnes mnoho fandů tohoto filmu asi nebude...

AlikTheRock | 23.03.05 v 15:13

proc by jako dneska Krotitele duchu nemeli mit fanousky proboha?


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce