recenze

Verti Golf 2

Verti Golf 2

Při té spoustě golfů by pro vás mělo být lehké najít si takový, který vám opravdu sedne. Dnes se váš výběr rozšíří o Verti Golf 2. Ten disponuje něčím, co běžný golf nenabízí. Hraje se na opravdu neobvyklých místech a hlavně s vychytávkami, s nimiž se normálně nesetkáte.
Určitě se shodneme na tom, že freeware golfy jsou jedny z nejrozšířenějších her na internetu. Proto jich i my máme spoustu. Daly by se rozdělit na ty běžnější: Miracle Mini-Golf, Dany Golf a na kvalitnější: About Golf nebo Golf Challenge. Dnešní golf bych do žádné z těchto skupin nezařadil. Nabízí něco novějšího, díky čemuž by mohl být oblíbený. Jak je vám asi známo, golf se hraje většinou na travnatých místech s občasnými písčitými jamkami, vodou apod. Minigolf na jemných koberečcích ve vymezených prostorech. Verty Golf 2 je takovým mixem mezi běžným golfem a minigolfem, ale hraje se na místech, kde byste si normálně rozhodně nezahráli.

Jedním z těchto míst by mohl být kaňon. Ten je bohužel jediným, na kterém si zahrajete, neboť nabízený Verti Golf 2 je pouze demo. Nic vám však nebrání v tom, abyste si kaňon vychutnali se vším všudy, co hra nabízí. Čeká na vás několik jamek v krásném 3D prostředí, které si můžete prohlédnout ze všech stran díky chytré kameře. Tu u hry maximálně oceňuji. Před každým odpálením míčku si můžete prostudovat prostředí kolem jamky, využívat stěny a vychytávky k přesnému zakončení a dosáhnout tak výtečných výsledků. V běžném golfu se soustředíte pouze na míček, který musí za každou cenu skončit v jamce. Avšak ve Verti Golfu 2 musíte počítat i s překážkami, mezi které patří např. větrák umístěný na ploše, přes kterou se bude kutálet míček. Větrák změní směr a rázem hrajete od začátku. Míček můžete ale odpálit i mimo hrací plochu, což je také nepříjemné hlavně u jamek, které hrajete na několik pokusů. Pokud byste si nevěřili na kaňon, můžete si před ním projít tutorial, který vás do hry perfektně vpraví a seznámí s nejdůležitějšími překážkami.

Odpálený míček jsem vždy sledoval ze všech stran a vzdáleností a vyhodnocoval tak přesnost mého úderu. Každý golf by měl mít tak vychytanou kameru, díky čemuž můžete hrát opravdu přesně. Při hře sice není znázorněna trajektorie dráhy míčku, ale i bez ní se to dá hrát přesně. Graficky je hra velmi povedená, po stránce hratelnosti taktéž. Jediné, co vás asi zamrzí, je fakt, že jde pouze o demo. Ale tak už to ve světě her bohužel chodí...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

voldanek | 13.11.07 v 10:07

včera nešel odkaz dnes opět stává se to pravidelností je to už asi po páté v poslední době a jeto nemilé!!!!!!!!

veselacskaut | 04.03.07 v 16:13

jeďte dolu a klikněta na verty golf 2 a pak na dovnalt game

daniel | 03.03.07 v 07:34

Jak se to stahuje?


galerie