recenze

Ufo skrytá hrozba

Ufo skrytá hrozba

Pomozte sympatické agentce Laře Cof zachránit svět před jistou zkázou a to tak, že zvítězíte ve velmi zajímavém závodě. Ovšem nemyslete si, že to bude tak snadné, jak se na první pohled může zdát. Však to ale jistě znáte. ;)
Být tajným agentem je rozhodně těžký chleba. Náročné a mnohdy životu nebezpečné úkoly jsou dennodenním chlebem a svých 5 minut slávy si tak většinou musíte užít někde v soukromí, neboť musíte zůstat vždy v naprosté anonymitě. Tak přesně tohle téma si v poslední době získává stále větší oblibu, zejména u filmařů. Ostatně vzpomeňme na všechny ty Jamese Bondy, Johny Englishe a na nevím koho ještě a jistě se mezi vámi najde někdo, kdo alespoň jednou zatoužil po této vzrušující kariéře, anebo snad ne? :). V poslední době si toto téma razí cestu i mezi virtuálními počiny. Velmi dobrým příkladem je geniální Splinter Cell, leč bohužel jen mezi komerčkami. Pokud zabrousíme na freeware scénu, můžeme najít kupříkladu gamesku Secret Agent, kde jste v roli tajného Agenta 006 měli za úkol získat zpět ukradené plány na výrobu vysoce nebezpečného laseru. Vraťme se ale zpět k dnešnímu tématu a to k recenzi následujícího počinu, který má na svědomí tým říkající si Godzila. Takže zanechme raději těchto řečí a pojďme rovnou na věc…

Z úvodu je vám jistě již patrné, že si střihnete roli tajného agenta a já vám bez dlouhého povídaní řeknu, že máte pravdu, i když v podstatě jen částečnou. Nebude to totiž agent, ale rovnou agentka jménem Lara Cof. Ta si užívá zaslouženou dovolenou v klidu u moře a na svoji práci rozhodně nemyslí. Bohužel aktivity nepřátel jsou nevyzpytatelné a musí se tak proto počítat naprosto se vším. Dr. Somrasov pracuje se svým bratrem v tajné oblasti Area 52, kde se snaží zkoumat mimozemské civilizace, hluboko v poušti. Bohužel došlo k tomu, že z Vesmíru přiletěli noví emzáci, kteří navíc měli tu drzost unést doktorova Bratra a hodlají s ním opustit naši planetu, odletět s ním hluboko do Vesmíru a ohrozit tím celou naši planetu. Doktor Somrasov tedy neváhá ani vteřinu a volá naší Laře, která je na podobné situace velmi dobře vycvičená. Ta naštěstí neváhá přerušit svoji dovolenou a vydává se za doktorem, kde se dozvídá další podrobnosti.

Zjišťuje, že nepřítel se dá porazit jen jedním způsobem a to tak, že se s ním Lara utká v závodě. A přesně tohle bude vaše poslání. Musíte svému soupeři dokázat, že nejste žádné „béčko“ a že v pohodě zvítězíte. I přes váš zajímavý sportovní vůz to ale nebude taková sranda, jak se na první pohled může zdát. Protivník se vám totiž všemožně snaží svým „korábem“ blokovat cestu a předjet ho dá skutečně práci. Naštěstí se v zatáčkách často velice zajímavě „pohupuje“, takže si stačí najít vhodnou situaci a co nejrychleji ho předjet. Pokud se vám to podaří, už není tak složité si udržet vítězství. Na každém závodním okruhu musíte ujet celkově šest kol. Pokud se vám v nich podaří vyhrát, následují další lokace, kde svoje snažení musíte zopakovat. Celkově můžete počítat se šesti okruhy a můžete mi věřit, že ty poslední stojí opravdu za to. Velmi se mi líbilo technické zpracování, a to možná i proto, že jde o flashovku. Vše se tedy hýbe velice dobře a gameska je dobře hratelná téměř na každém počítači. Na hře je rovněž i pěkně zpracované intro, stejně tak jako slušný dabing.

No a to je v podstatě vše, co tahle gameska může nabídnout. Máte-li rádi tento typ her, pak si s klidným svědomím tuhle hříčku dopřejte. Myslím, že nebudete litovat…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce