recenze

SubLunar Wars

SubLunar Wars

Vesmírných stříleček existuje nepřeberné množství a i kdybych měl jmenovat jen ty dobré, byly bychom tu stejně moc dlouho. Jedno je ale jisté, česká hříčka jménem SubLunar Wars se mezi ně může hrdě zařadit.
"Vítejte na palubě lodi Equator. Jakožto intergalaktický hrdina jste byl vybrán pro nelehký úkol. Mimozemská civilizace ze subsolárního systému GamaB zmobilizovala svou armádu a chystá převrat ve všech deseti subsolárních systémech sousedících s naší sluneční soustavou. Mezinárodní úmluvy rady Spojených sil sublunárních byly porušeny, takže ti nezbývá nic jiného, než ukázat těm bastardům, kdo je tady pánem. Tak běž a nakopej jim zadky…" P.Ch. Savinsky, ministr obrany ..

Přesně toto důležité sdělení obsahuje odkaz, jenž najdete na palubě vaší lodi. Instrukce, co dělat v případě, že se vám nechce, ale přítomny nejsou a tak jednoduše na výběr nedostanete – úkol prostě splnit musíte. Nastartujete tedy svou kocábku a vydáváte se do útrob vesmíru, poznáte všech deset rozdílných sublunárních systémů a ochráníte je před civilizací z GamaB. Ovšem není to tak těžké, jak by se mohlo na první pohled zdát, vzhledem k tomu, že nepřítel na vás nijak neútočí, ale pouze se snaží zastrašit počtem… Opravdu, vrhá se na vás v početných houfek a nenechá vás, byť na jedinou sekundu, vydechnout. Bohužel mě tak trochu zklamala obtížnost. SubLunar Wars je hříčka velmi, velmi jednoduchá… Hned napoprvé jsem jí prošel bez jakékoliv větší újmy a bez nutnosti opakování. Mimochodem číslo označující počet levelů se zastavilo u desítky, což bohužel znamená jediné – vážný nedostatek. Vzhledem k tomu, že se hra rozjíždí pořádně až někde kolem osmého kola…

Ale abyste si nemysleli, SubLunar Wars žádnou jinou výraznější chybou netrpí a tak vám ho mohu vřele doporučovat. Vyniká totiž ve všech ostatních aspektech. Povedenou grafikou počínaje a ovládáním konče. Možná ona obtížnost, vlastně spíše lehkost, není zase až tak na škodu, při hraní jsem se opravdu skvěle bavil a u vás to bude bez pochyb velice podobné. Škoda jen toho náhlého konce. Když už začala mít hra pořádný spád, tak se najednou ukázaly závěrečné titulky… Okolní obrázky vám jasně ukazují, že vizuální zpracování je na vysoké výši, pozadí tvořící sublunární systémy je prostě skvělé, a i když se jedná pouze o statické obrázky, nelze nic vytknout. Přidejme ještě skvělou hudbu a není co řešit… Berte všemi deseti!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Roxten | 05.11.04 v 11:54

Maty to se ti to kritizuje,ale na ty hře si neudělal ani písmeno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Roxten | 05.11.04 v 11:49

MHz-Sorry

Roxten | 05.11.04 v 11:48

A 450MHzc to je pěkná HOVADINA

Roxten | 05.11.04 v 11:35

Lidi vůbec se neděste těch požadavků---Je to hrozná BLBOST-64Mb-HAHAHAHA

maty | 22.10.04 v 14:47

tomuhle bych nedal ani 40% a to sme tu hru dělali...

LnicJ | 19.10.04 v 00:59

To je fakt, jestli jsi to už hrál, tak nemáš důvod to znovu stahovat :-)

To pořadí by spíš sedlo: nemám důvod to stahovat, natož instalovat, natož hrát ... ale budiž :-)

Kahi | 19.10.04 v 00:55

Takže pocity? Nikoli "Berte všemi deseti!!!", ale "Neobtěžujte se stahováním."
- primitivní obtížnost > fuj
- nepodařená grafika (vektorovej flash a fotky na pozadí k sobě moc nejdou :-/) > fuj
+ ta hudba by ušla..
- stejná ikonka jako u JetWaveX > třikrát fuj :)
- chyby ve hře
- nenápadité.
..takže nemám důvod to hrát, natož to stahovat, natož to instalovat :-!

LnicJ: kdovíjak by to vypadalo, nebýt naší korektorky ;)

LnicJ | 19.10.04 v 00:31

Zdá se mi to nebo tu ten "Kahi" píše recenze? Zajímavé jak se tu vyjadřuje ...

Kahi | 19.10.04 v 00:24

může mi někdo vystvětlit opodstatnění instalátoru u takovéto "primitivnosti"? doprdele.


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce