recenze

Captains Luck

Captains Luck

Letní počasí je už pryč, ale můžete si na něj zavzpomínat na slunné pláži, kde na vás čeká i trocha hazardu. Tu představuje hrací automat s lákavým názvem Captains Luck. Myslíte, že budete mít štěstí a vysypete z něj pár drobných? :) Zkuste si to!
Většina lidí o tvrdí, že je hazard svinstvo. Buď s ním mají špatnou zkušenost a nebo ho nikdy nezkusili, nevyhráli a závist k výhrám druhých je vede k tomuto tvrzení. Pravdou však je, že hazard má dvě strany. Pochopitelně jednu výherní, kde je jen štěstí a radost a pak tu horší, kde je smutek a zoufalství, ale ten vás u dnešní špetky hazardu nečeká. Captains Luck vám může přinést výhru, ale jen v případě, že do něj něco vložíte. V případě „play for fun“ se vaše konto neztenčí a gratis se dobře pobavíte. :)

Stejně jako většina beden, i Captains Luck má tři válce s několika symboly. Pokud chcete tyt válce roztočit, musíte mít nějaké peníze, které vsadíte. Hodnota vsazených peněz se pohybuje od 1-10000. Ze začátku můžete vsadit max., což byste měli na jedno otočení, ale v případě výhry byste už mohli pomýšlet na sázky vyšší – od 5000 výše. Výhra je samozřejmě měřena podle vsazených peněz, takže od sázky za 1 nečekejte, že překročíte hranici 5000. Nad válci máte tabulku, v níž se můžete orientovat o možných výhrách. Většina symbolů musí přijít ve trojici, abyste brali, ale dají se i kombinovat – to vypisuje tabulka.

Prostředí automatu je povedené. Určitě má na hráče lepší vliv než zakouřené casino a vyřízenými lidmi, co přišli o vše a přemýšlí, co s tím. V případě výhry se ozývají příjemné zvukové doprovody, které vás nabudí hrát za více než doposud. :) I hudba hrající při hře má příjemný vliv a dokonce není ani protivná po několika desítkách minut hraní. Přiznám se, že automat moc nedává, ale tím více jste plni očekávání, kdy a co vám přijde. Nějaké vylepšené hry nebo bouchání na dvojnásobek bohužel nečekejte. Captains Luck je něco na způsob známého Century.

Hra splňuje vše, co od hazardu očekáváme. Už na první pohled bylo jasné, že nepůjde o moderní bedny s několika herními režimy, na které se dostaneme v případě výher, ale to mi nějak nechybí. Hra má příjemné prostředí, což se u automatů zrovna čekat nedá. Je to příjemná změna ve světě hazardu. Pokud by vám nestačila jako obyčejná zábava, můžete se registrovat a začít hrát Captains Luck o peníze, ale v tomto případě počítejte s tím, že byste mohli poznat druhou stranu hazardu. ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

ROBERT HORVATH | 09.06.09 v 22:35

NIC MOC HELE JETO NA PP

OldrichSv | 26.02.08 v 00:20

zkoušim to stahnout ale vůbec to nejde ; nevim proč ale nejde stahnout žádná hra.poradí někdo; kdysi jsem ji měl alo pri havarii PC jsem o hodně prišel cao

HOPIK | 11.12.07 v 21:42

JAK TO MAN ZAPNOUT

ladislav | 08.09.06 v 13:57

zabava

martin | 24.04.06 v 13:39

prosim

Marek | 15.10.04 v 14:02

Napsal bych ti kam na lepší, ale tam už to není takový "freeware" ;) Jde o to, co rád hraješ. Pokud sháníš nějaký casina, obrať se na můj email ;)

S tím heslem se ozvi adminovi - unhynek@freegame.cz

barmann | 15.10.04 v 12:41

garfika na solidní úrovni, ale hrateůnost nic, moc. Nedá se pozastavit válec, nedá se kotit, nedává to krupici. Sháním lepší, kdo ví, at napoví ;-)
PS: redakce, zašlete mi prosím znovu heslo o registraci, sem ho někde ztratil :( v mailu % = @


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce