recenze

Motocross Becher

Motocross Becher

Chcete se stát sběračem Becherovky a jezdcem na téměř nerozbitné motorce? Chcete se bavit na vtipných scénkách? Chcete vidět nepředstavitelné množství animací? Že ano? Tak čtěte dál…
Pojďme se spolu podívat na další simulační hru. Tentokrát na animovanou, vtipnou simulaci jízdy na motorce. Podle názvu jste si už správně domysleli, že jde o další propagační hru na známou lihovinu – Becherovka. A co je zajímavého v této hře?

Především vás zaujme vtipné animační zpracování hry. I když můžete namítnout, že ilustrace a grafika ve hře je trochu „dětinská“, ale vlastně jde o grafický design, který se příjemně hodí ke zvukovým doprovodům. A o co vlastně ve hře jde? Ve hře se stáváte jezdcem na téměř nerozbitné motorce, který má za úkol posbírat všechny láhve becherovky, aby se mohl dostat do dalšího levelu. Celá hra má tři levely, ale neříkejte „jenom tři“, protože každý level obsahuje 10 nových terénů – kol. Na konci každého terénu je láhev Becherovky, do které se musíte svojí jízdou strefit. Na každém začátku nového levelu vás uvítá úvodní záběr, ve kterém můžete vypozorovat v jakém prostředí budete zdolávat další terény.

A to je důležité, protože se tato gameska snaží napodobit vlastnosti různých povrchů jako třeba kluzký led, nebo povrch obyčejné hlíny. Úvodní dialog také obsahuje výbavu - seznam věcí, které si náš jezdec Jáchym vzal sebou. Ale tento seznam pro nás není vůbec důležitý, protože nemá během hraní žádný význam, jde jen o takové zpestření. Možná vás právě napadá otázka a ptáte se: „Jak se to vlastně ovládá a hraje?“ Ovládání je velice jednoduché. Při stisknutí mezerníku spustíte ukazatele síly. Potom stiskněte enter. Podle zvolené míry pojede rychle. Dobře je i řešeno „ukládání“ rozehrané hry. Chcete-li pokračovat v rozehrané hře, musíte zadat heslo. Každý terén totiž obsahuje heslo, ale používání těchto hesel určitě všichni moc dobře znáte.

Jak už jste se dočetli, hru lze zařadit mezi rozsáhlou sbírku propagačních free-her na lihovinu Becherovka, ale také ji můžeme zařadit mezi známé flashovky. Motocross Becher vás určitě zaujme svým netradičním stylem, ale také rozsáhlým sortimentem vtipných animací. I když se zmiňované animace občas vymykají fyzikálním zákonům, nebude vám řízení a ovládání motorky dělat větší problémy. Pochopili jste dobře, jde o celkem věrohodnou simulaci motokrosu. Stáhnete si toto veselé dílko a užijte si dobře strávenou půlhodinku.

stáhnout hru
JiGr

autor
/ JiGr

Skóre

75 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

martin | 17.02.08 v 13:33

Je to pařba

Patrick | 18.08.07 v 11:53

Mam velice rad klon hry Elma ktery se jmenuje X Moto a myslim ze tohle je docela spatna napodobenina :(

Tomáš | 08.05.05 v 13:21

heslo do předposledního kola je tisk

korek | 18.10.04 v 15:07

fakt hustý

Honza | 17.10.04 v 13:56

Tahle hra je dost dobrá. Je to něco na způsob hry Elma Cz. Doporučuju všem kdo mají rádi jednoduché hry. :-)

Lenka | 13.10.04 v 15:51

Ta hra je strašně snadná - projela jsem jí na první pokus a to není gut! Akorát je docela srandovní! Líbilo se mi, když Jáchym uhořel, HA HA

Yuri | 13.10.04 v 14:51

Dobra a zazivna hra ale dosti lehka!!!

sam | 13.10.04 v 10:56

drsna hra fakt

miras1 | 13.10.04 v 07:31

Good ale lehky za 5 minut


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce