recenze

Teen Agent

Teen Agent

Pojďte si s námi zahrát vynikající adventuru, ve které se dostáváte do role mladého agenta. A pokuste se vyřešit zajímavé a neobvyklé případy. A jaké? To se dočtete v následující recenzi.
Freegame vám opět přináší další zajímavou adventuru, jejíž věk není zrovna nejmladší, ale to nás vůbec nemusí trápit, protože i v dnešní době jde o velmi zajímavou a dlouhou gamesku. Už v úvodní předmluvě jste se dočetli, že se ve hře stáváte mladým agentem, který má za úkol řešit zajímavé případy. A jaké? To se dozvíte právě teď…

V bance zvané Magabank se záhadně začaly ztrácet veškeré finance včetně zlatých cihel. Bezpečnostní videokamery nezaznamenaly nic, jen mizící zlato. Policie tento případ samozřejmě nevyřešila a proto se záhada přenechala agentuře zabývající se nevyřešenými případy a záhadami lidstva. Tato agentura se s tímto případem trápí už šest měsíců a stále beze stopy. Proto se ředitel této agentury ze zoufalství rozhodl, že si prapodivným způsobem vybere nového agenta. Pomocí telefonního seznamu a vědmy si vybral Marka - tebe! Ale než se můžeš vrhnout na řešení záhady s mizením zlata, musíš projít několik prvních kol, jako například výcvik agentů (kde musíš splnit tři složité úkoly), nebo vyřešit svůj první případ, který tě „korunuje“ na profesionálního agenta. Jak už jste asi spráně vytušili – tato hra má několik na sobě nezávislých kol. Proto se dá říct, že nejde o klasickou adventuru, ale jde o několik adventur v jedné.

U této hry si do poslední chvíle nemůžete být stoprocentně jisti závěrem, protože má nečekaný zvrat. Tento titul je dobrý v hratelnosti i v délce hry, takže se opravdu máte na co těšit. „Dobré“ je i grafické a animační zpracování, ale každého z nás dokáže zamrzet fakt, že tato gameska je v dosovském rozlišení 320x240. Hraní určitě není záležitostí dvou až tří dnů, protože na přehrání budete potřebovat podstatně delší dobu. Na to, jak je herní příběh dlouhý, je velikost programu (velikost na disku) velmi malá. Na závěr bych měl jen říct, že je Teen Agent v angličtině, která by pro vás mohla být v dnešní době velkým přínosem. Tuto hru všem vřele doporučuji, protože má v sobě i spoustu humoru a stane se pro vás zábavou na několik večerů.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

- | 02.09.05 v 17:13

Pěkný ale na co si to stahovat když mam to samí akorád v češtině

jakub | 14.08.05 v 17:32

jak se mam dostat z toho vězení?
Předem dik.

551 | 25.05.05 v 17:47

dosowske rozlisenie 640 x 400??
to je pekna blbost je to 320 x 240!!!

Filip | 24.05.05 v 13:04

jak mysi, jak se mi zobrazi inventár?dik
odpoved na mail.

Jirka | 29.03.05 v 19:47

Stráži to dej myší.

Jirka | 29.03.05 v 19:46

Co že?Že je v angličtině já ji mám z CD Logické hry v češtině a sou tam i savy.Já jsem ji dohráldo konce a můžu ji doporučit a pomoct.

T M | 22.03.05 v 17:55

Neděkuj.................................taky nevim čim.

žužu | 20.02.05 v 19:08

Mám stejnej problém jako Michal, vůbec nevim, čim předat ty papíry.... Díky za odpověd!

michal | 28.12.04 v 18:24

Jakou klávesou se dává stráži ty papíry???? Díky předem.

Ubaldo | 26.10.04 v 06:55

Tak čekám, kde máte ty slíbené screeny?
Měli tu už dávno být!!!
A proč tu není uvedený jazyk??!!!
Tím spíš by tu měl být napsaný - když se jedná o hru, která je v několika verzích a čtenáři si je mezi sebou pletou!!!
(Teen agent / Agent Mlíčňák)

Ubaldo | 19.10.04 v 15:51

Myslím, že redakce tomu dala pod 80% protože má hra tyto nevýhody: Je v DOSU tzn nemusí fungovat, nebo může blbnout ve WIN XP, má malé rozličení (no jasně jede to pod DOSem, ale i DOS zvládl vyšší rozlišení než má tato hra...), hra je v angličtině což může odlákat smoustu hráčů, a občas se ve hře objevuijí tak trochu perverzní kecy (což se nemusí každému líbit i když mě so to celkem líbí :-) a hra je prostě zastaralá DOSová a pro dnešní hráče může DOSová klasika odradit. Samozřejmě pro pamětníky je to herní klenot a v jejich době to bylo něco převratného. A na co jsem zapoměl ikdyž je adventura velmi dlouhá (což skvěle potěší) - mohou se hráči bát mnoha zákysů a cíl je stále v nedohlednu. (ale to k adventurám patří...) I já jsem tuto hříčku hral (a stále hraju...) a musím říct, že skutečně jde o něco výjmečného a skvělého, ALE bohužel má tento Titul (S velkým T) pár chybek a výše uvedených nedostatků.(- pro tuto dobu) ALE jo, je to super hra!!!

Alesh | 16.10.04 v 11:35

Ahojky vsem, reaguji na nizsi prispevky a vubec na tuto hru jako takovou...Agent Mlicnak rozhodne neni nejhorsi hra-ba naopak - je to proste jednak klasika sveho zanru a jednak jedna z nejlepsich adventur sve doby vubec. Pomerne rozsahle, skvele hratelne, s jiskrou v oku a s humorem podobnym adventuram sobe vlastnim. Za redakci bych tuto hru hodnotil rozhodne spise nad 90 procent, protoze maloktera hra muze teto adventure konkurovat...tez jsem ji paril na 386, bez problemu:). Otazkou zde je, jestli je toto plna verze hry, nebo je to pouze jakesi demo, ktere konci po splneni tri ukolu ve vycvikovem tabore, tedy jeste drive, nez zacne hlavni pribeh naseho hrdiny...pokud si vzpominam, tak prave agent Mlicnak potreboval ke hrani originalni disketu, podle ktere se rozpoznalo, ze jde o plnou hru a diky ktere pak hra pokracovala po splneni vsech ukolu ve vycv. tabore, namisto zcernani obrazovky a ukonceni hry, v pripade, ze jste tuto disketu nemeli. Bylo to docel ahnusacke, protoze pouhe prekopirovani dat z originalni verze ke hrani nestacilo-na tehdejsi dobu docela husta ochrana, dnes uz se mym slovum asi zasmejete, ale pametnici si radi trebas vzpomenou...:)) Kazdopadne pokud jste mladsiho veku, ci vam tato gameska unikla a pokud mate ducha spravneho adventuristy, pak nevahejte ani chvilku a lets go for it!!!

Keen | 15.10.04 v 15:55

2 JiGr: Nechtěl bys prosimtě zrecenzovat i Teen Agenta na 486games.net ? Nebo kdybys mi dovolil dát tuhle recenzi na www.486games.net/game.php?id=30 ... Jestli budeš pro, aby mohl použít tuto recenzi na 486games.net, tak mi dej vědět prosimtě na mail - stačí napsat jenom "jsem pro, abys dal recenzi na 486games" dík

Drake | 14.10.04 v 14:29

nevim na 386stce sem to nezkousel .
jinak je patrno ze jsem osoba muzskeho pohlavi a za dalsi vzdy se divam na screeny to uz je takovy zvyk

mistr_pekar | 13.10.04 v 20:18

ty požadavky jsou trochu přehnané, nezdá se vám ? / hráno 486 /8 ramka/, asi určitě, ale bude stačit 386/

JiGr | 12.10.04 v 18:58

Drake: Ano vidím, že jsi celkem všímavý/á čtenář... Tuto hru jsem recenzoval já, původně jsem zpracovával českou verzi, ale potom mě hl. redaktor upozornil, že CZ verze není zas tak úplně FREE, proto jde nakonec o jinou troch hru. Scereeny jsem udělal nové (Na tuto verzi), ale kvůli nedorozumnění byla recenze zařazena z původními obrázky. Nové - upravené scereeny budou na této stránce aktualizovány "co nevidět". (Ale upravení scereenů je jen na hl: redaktorovi...)

Drake | 12.10.04 v 00:51

ale screeny jsou z ceske verze :))

Ubaldo | 11.10.04 v 20:08

Hoši, ono je to troch jinak "Agent mlíčňák" je název pro českou verzi této hry, ale toto je anglická verze...

Marinada | 11.10.04 v 17:09

Přesně tak Drake raky to znám pod Agent Mlíčnák ale není to nejhorší hra!

Drake | 11.10.04 v 05:19

vetsina z vas to zna spise pod jmenem Agent Mlicnak


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce