recenze

FooBillard

FooBillard

Hledáte kvalitní billiard? Po KeyJ's kleine Billardsimulation vám přinášíme další perfektní kousek, na kterém si nanečisto můžete vyzkoušet vaši přesnost a cit pro hru. Skvělá grafika, vynikající hratelnost. To by vás mělo přimět FooBillard vyzkoušet.
Není problém najít kvalitní billiard mezi dnešními freeware hrami. Billiard by neměl být nějak náročný na programování a s jeho grafikou by taktéž nemělo být příliš práce. Spíše jen hraní a chtíč udělat zase o něco lepší kousek, než vyšel nedávno. Nějak tak to bude i v případě FooBillardu, který zase přináší něco nového, co jsme u KeyJ's kleine BillardSimulation nemohli vyzkoušet. Realita je však taková, že billiard nemůže příliš překvapovat. Není čím, hra se měnit nedá. Úkol a náplň hry asi vždy zůstanou stejné, takže si od nového billiardu můžeme slibovat přesnější míření – s ním spojené nějaké vychytávky, více pohledů atd. Je toho sice dost, ale vždy to bude jen obyčejný billiard. :)

Opět tedy máte před sebou 15 koulí, podle prvního úderu si je hráči rozdělí a poslední kouli – černou – umístí do opačného místa, než skončila poslední zahraná koule. Pokud nebudete přesní, uděláte chybu a umístíte do díry černou kouli během hry, objeví se nápis s vítězem – tedy vaším soupeřem. Můžete hrát dále, ale asi to nemá smysl, takže je lepší stisknout „N“ a restartovat hru.

Podobně jako u KeyJ's kleine Billardsimulation můžete i s FooBilliardem měnit pohledy na hru, což se hodí, pokud chcete být opravdu přesní. Základní hra se objevuje bez tága, se svislou čárkovanou čarou, která symbolizuje střed, podle něhož byste se měli řídit. Díky zoomu se můžete přesvědčit, zda kouli opravdu „líznete“, abyste jí tak dali malou rotaci, díky níž se dají zahrát i hůře umístěné koule. Můžete samozřejmě měnit i sílu střeli, bez čeho se také hrát nedá. Nejpouživatelnější funkce jsou umístěny na myši (natáčení pohledu, zoom, síla úderu), ale odpal následuje po stisknutí enteru.

Od billiardu se toho prostě příliš čekat nedá. Vždy tu bude stejný princip a ten, když vás nebere, je pro vás hra k ničemu. Fanoušci billiardu budou určitě opět potěšeni, neboť hra nabízí něco navíc, ale není to nic revlučního. Velikost 2.2 MB však stojí za chvíli vaší pozornosti a věřím, že se ve dvou alespoň chvíli pobavíte. :)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

FANTOMAS | 25.09.06 v 20:40

blbá grafika a špatná hratelnost

Josef Čapajko | 25.07.05 v 11:49

Zatím nic.Neznám heslo.Čau

goof | 05.08.04 v 19:04

Já mám doma foobilard verze 2,9 již delší dobu, ale mimo jiné tam jde hrát 8 koulí, snooker, klasických 9 koulí a biliárd. Nevím jestli je tato verze jiná a není to tam, ale jestli je, tak bych tím chtěl autora doplnit a říct že je to zatím nejlepší freekulec co sem zatím hrál. Navíc tato má verze má pouhých 0,89 MB. Zájemcům můžu poslat [:o))


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce