recenze

Neko

Neko

Chcete vidět něco opravdu roztomilého? Pokud ano, jste zde na správné adrese! Co může být více roztomilé, než hopsačka s kočičkou v hlavní roli? No snad už jen hopsačka se zajíčkem v hlavní roli. :-)
Máte už dost drsných her, ve kterých musíte kulometem sundat vše co se hýbe? Už vás unavily všechny ty proudem tekoucí hektolitry krve? Pokud ano, tak jste na správné adrese, neboť když je ve hře hlavním hrdinou namísto nabušeného Arnolda roztomilá kočička, je jasné, že zde si krve opravdu moc neužijeme. Neko je totiž právě ten typ gamesky, kterou si pustíte, když přijdete ztahaní ze školy, jelikož i když máte tu největší depku, jakou si dokážete představit, pohled na hopsající micinku vás zaručeně alespoň trochu rozveselí.

Ani naše čičinka ovšem není tak úplně svatá. Ne, nebojte, neuvidíte ji s šátkem na hlavě a s náboji kolem pasu, ona své nepřátele likviduje daleko prozaičtějším způsobem - buď je mariovsky poskáče, nebo na ně hodí dobře spletené klubíčko vlny. Některé nepřátele ovšem nelze zneškodnit tradičním způsobem, například není dvakrát moudré snažit se poskákat ježka, sami si dokážete udělat obrázek o tom, jak to pak dopadá. Nepřátel ve hře uvidíte hned několik druhů – hada, ježka střílejícího bodliny, jakéhosi ptáka nebo třeba skunka vysílajícího smrtící prdy. Náplní hry je tedy klasické podlézání, přelézání a přeskakování překážek. Cestou také sbíráte krabice s mlékem, za které dostáváte body a klubíčka vlny, která vám následně poslouží jako munice.

Naše číča také využívá speciálních pohybů a útoků, umí se například celá zamotat do velkého klubka a převálcovat libovolný počet nepřátel nebo skákat s padákem. To vše samozřejmě nebudete dělat jen tak pro nic za nic, vaší motivací bude osvobodit uvězněné kočičky, které budete při hraní pravidelně potkávat. Hrát lze na celkem tři různé obtížnosti, z nichž každá obsahuje své vlastní levely, čili se nemusíte obávat, že by jste pro dohrání hry museli některým prolézat dvakrát, pouze se zvýšenou obtížností. Je sice trochu na škodu, že vás, jak už to u podobných freewarovek bývá, opět omezuje časový limit, který ale naštěstí není nijak zvlášť náročný, takže byste měli vše v klidu stihnout.

Snad nejlepší na této povedené arkádě je kouzelná grafika. Objekty a kočka samotná jsou graficky dovedené téměř k dokonalosti. Pozadí je také zvoleno velice vhodně, neboť při hraní nijak neruší a nebije do očí. To vše podkresluje skvělé ozvučení, opravdu jsem zde byl příjemně překvapen skvělým výběrem hudby a jednotlivých zvuků. Tento vyvedený titul nemohu tedy jinak, než vřele doporučit...

stáhnout hru
Windy

autor
/ Windy

Skóre

92 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

Teruška | 06.05.07 v 02:33

Mne nejde hned ve druhem kole v prvni urovni preskocit nejaky vysoky sloup, delam, co muzu, skacu jak blazen, zkousela jsem na to metat klubicka a porad nic...prosim poradte mi, jak to mam preskocit

kalimero | 26.03.06 v 11:23

Ahojky,dostala jsem se do 3 kola,mám jenom nějáké noty po kterých mi naroste provaz ale jak,pokaždé to nejde.Poradíte někdo?Jinak je to skvělá hra.Ozvěte se mi na tento email luciedesenska@centrum.cz díky ahoj.

mira | 30.09.05 v 14:40

je to skvela hra a dost narocna, urcite si ju stiahnite

jste buzny... | 22.10.04 v 22:06

jste buzny...

co to tu kurva je? | 22.10.04 v 22:05

Co to tu kurva je?

Iveta | 08.10.04 v 06:56

Stáhla jsem si hru Neko, nainstalovala, ale nejde spustit. Objevuje se hlášení: Digital output
error: Can´t initialize device. Na jiném počítači zase: Runtime error 15 . Zkusila jsem to ztáhnout znovu, ale zase to stejné. Můžete někdo poradit?
Děkuji.

Mutu | 05.08.04 v 14:22

ako mám používať padák(čo mám postláčať). poraďte mi niekto

David Jelínek | 04.08.04 v 09:26

Dejte si taky pozor, aby jste měli dostatek klubíček, použití padáku jich vyžaduje myslim pět. Jinak se nic nestane...

Marcela | 03.08.04 v 21:53

Ahojda diky moc za radu,uz jsem na to prisla,zkousela jsem to tak dlouho,az se to povedlo.Jeste jednou diky.Jo je to skvela hra,ale take pekne tezka.Zkousela jsem ty dalsi obtiznosti,no a uvidime,zatim nic moc.Je to drina!

Hynek Žalčík | 03.08.04 v 19:31

Použití padáku je úplně jednoduché! Musíte vyskočit do vzduchu, s rozeběhem mířit směrem k té druhé propasti. Až budete někde vysoko, tak zmáčknete SHIFT a zastaví se čas - uvíznete ve vzduchu. Navolíte si padák a snesete se dolů...

napište jak jste na tom!

hráli jste ty jiné obtížnosti? pěkně težký ! :o)

mandragora | 03.08.04 v 16:20

taky mi nefachci padak :-(((

Marcela | 29.07.04 v 22:45

Ahojda mam stejny problem,nemuzu pouzit padak,zmacknu shift a sipku,ale nic se nestane,takze nemuzu zatim hrat dal.Poradte prosim .Diky.

luci | 29.07.04 v 18:49

ahojky jsem ve 4 kole a nevim jak preskocit tu vodu :o(

nika | 27.07.04 v 16:22

cau jak se meni ty ruzni specialni pohybi dik napis na

David Jelínek | 24.07.04 v 14:53

tak se ptej

west | 23.07.04 v 21:20

fakt problém ovládání - poraďte někdo - díky

David Jelínek | 23.07.04 v 20:44

Holky stačí zmáčknout shift a pak příslušnou šipku, jinak micinka je roztomilá ne? :-)

Evča | 23.07.04 v 19:47

a ví to někdo?????

Teruzka | 23.07.04 v 19:13

Já to taky nevím

Eva | 23.07.04 v 18:25

jak se mění ty různé zbraně ? a jak se to ovládá? já jsem to tam nikde nenašla


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce