recenze

Beats of Rage

Beats of Rage

Ulice jsou opět plné pouličních rváčů. Celé město je jimi zaplaveno díky uprchlému trestanci, který ho chce ovládnout. Na straně zákona stojí však pouze tři stateční bojovníci, kteří s tím něco chtějí dělat. Je tedy jen na vás, jestli jim s tím pomůžete!
Nevím jak vám, ale mně chybí ty staré automaty, kde jsem si mohl vybít vztek a zároveň udělat i nějaký rekord. Ano, mám na mysli ty automaty, na kterých jste se mohli hráčsky realizovat pomocí páčky, několika tlačítek a hlavně nějaké té mince. Nejčastěji se na nich hrály mlátičky ala Street Fighter a jednu takovou vám dnes nabízíme jako freeware. Jak asi víte, podobných her příliš není a když už se nějaká najde, něčím nás zklame – viz nepochopitelně krátká mlátička Super Final Brawl Turbo.

Beats of Rage vypráví o jednom městě, nad kterým přebírá nadvládu uprchlý trestanec a zaplavuje ho tam zmatkem, korupcí a hlavně spoustou nabušených ale i pohledných nepřátel. Proti němu se staví trojce nepřátel, která se snaží uvést město do původního poklidného stavu. Příběh teda nic moc, neboť jsem ho už viděl alespoň tak v padesáti jiných hrách, ale na něm bych kritiku hry určitě nezakládal :)

Začátek hry nabízí volbu mezi třemi bojovníky. Jediným mužem je Max, zatímco opačné pohlaví hájí hned dvě bojovnice – Mandy a Kula. Každý z nich má jiné pohyby, ale dosáhnou stejného výsledku. V čem se však liší jsou kouzla, která mohou používat. Ovládání hry je prosté stejně jako její úkol. Potěším vás tím, že budete mít příležitost používat slušná kombíčka. Hra nabízí 15 levelů, takže je třeba naučit se ovládat svou postavu v těch prvních, abyste v těch těžších neměly problémy. Probojovat se přes hordu protivníků není těžké, pokud jich není příliš a jejich životy nemají stejnou hodnotu jako ty vaše. Pak musíte vynaložit mnohem větší úsilí, abyste přes ně přešli. Pomoct vám v tom můžou bonusy, které vám dobijí část životů. Ty máte celkem tři, což vám ze začátku přijde jako zbytečně moc, ale časem za ně budete rádi.

Přes všechny vychytávky a úžasnou hratelnost má hra jednu chybu, která vás asi dost potrápí. Grafika. Ta je tak bídná a na současnou dobu neuvěřitelně zastaralá. Při takové hratelnosti bych čekal, že se autoři pokusí udělat opravdu mistrné dílo, ke kterému patří hlavně kvalitní grafika, ale nestalo se. Nicméně vás to nemusí odradit od snahy dohrát hru až do konce. To může být pro některé těžký úkol a hra je tak může bavit i několik dní ;) Pokud jste však trávili čas u automatů, které podobné hry nabízely, tak je pro vás povinnosti Beats of Rage dohrát! :)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Openbor | 02.10.09 v 09:37

chcete se o Beats Of Rage a dalších modifikacích ( úpravách této hry ) dozvědět více ? tak neváhejte a zaregistrujte se na http://openbor.forumczech.com/ registrace je JEDNODUCHÁ a ZDARMA !!!

Unknown-face | 03.10.06 v 19:50

Úžasná hra,která dokáže zabavit(když vám to jde)na opravdu hodně dlouho.Škoda jen,že tam nejsou zbraně(třeba i jen válející se po zemi,které po kole zmizí).

sekac | 19.03.06 v 19:16

Když dohraju 1 level černa orazovka a nic. proč?

Václav | 12.08.05 v 12:54

Úplně ta nejlepší hra co sem kdy hrál.No až na unreal.


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce