recenze

KeyJ's kleine Billardsimulation

KeyJ's kleine Billardsimulation

Máte rádi billiard? Pokud ano, zkuste si ho ve 3D provedení se skvělou grafikou a perfektní hratelností! 15 koulí čeká jen na vaše přesné údery. Ideální hra pro dva, pohled na hru z několika pohledů, to vše nabízí KeyJ's kleine Billardsimulation!
Na FreeGame.cz nemáme příliš billiardových simulátorů, a tak jsem rád, že přicházím alespoň s jedním, který by měl uspokojit fanoušky tohoto přesného sportu. Billiard neovládá jen tak každý a to jak v případě běžného hraní s tágem tak i v počítačovém provedení. Jde totiž o nesmírně citlivou hru, která vyžaduje přesnost a to musíte prokázat i v dnešní hře. Nenabízí sice ten pravý zážitek, kdy stojíte nad billiardovým stolem a promýšlíte směr a sílu úderu, ale i tak by si fanoušek billiardu měl přijít na své.

Jednoduchost dělá někdy z her naprosto skvostné záležitosti, u kterých pak nemusíte nic vymýšlet a vychutnáváte si skvělou hratelnost, která je z jednoduchostí úzce spjata. Dnes bychom na tuto skutečnost měli navázat, neboť billiard v počítačovém provedení by neměl mít nějak komplikované ovládání a záleží tedy jen na vás, jak si budete počínat. KeyJ's kleine Billardsimulation je tedy výjimečný svou jednoduchostí, která naprosto stačí k tomu, abyste si ve dvou hráčích prověřili, jak jste na tom s přesností.

Úkol hry je jasný. Vše je jako ve skutečné hře, takže je před vámi 15 koulí, ze kterých by měl každý hráč 7 dopravit do děr. Samozřejmě ne 7 libovolných, ale buď půlených nebo celých. Podle toho jakou dopravil do díry jako první. No a na závěr mu zbude černá koule, kterou musí dopravit do protější díry k té, kde skončila poslední zahraná koule. Tedy nic složitého. V KeyJ's kleine Billardsimulation můžete využívat všech základních funkcí jako ve skutečné hře. Tedy, můžete pochopitelně mířit a to buď běžně nebo si pohyb zpomalit stisknutím shiftu. Sílu úderu volíte pomocí šipky dolů a ve chvíli, kdy ji pustíte, následuje úder. Základní pohled není příliš zajímavý a je dobré, že ho můžete vyměnit. Několik kamer můžete volit stisknutím F1 – F5. Nejvíce poutavá mi přišla kamera pod F4, se kterou se sice nedá příliš hrát, neboť je pohyblivá, ale dá se využít pro prohlédnutí celého stolu, po němž by měl následovat perfektní úder.

3D billiard, několik pohledů na hru, zajímavá grafika a perfektní hratelnost. Co víc si přát? Možná nějaké lepší prostředí než jen obyčejné černé prostředí a třeba i nějaký zvuk, ale budiž. Jednoduchost občas i uškodí, ale tentokrát ne takovou měrou. 220 kB je navíc neskutečně málo na to, že je hra 3D. Takže myslím, že byste neměli příliš váhat a pobavit se s druhým spoluhráčem. KeyJ's kleine Billardsimulation je jednoduchý, ale skvělý simulátor, který si zaslouží trochu pozonosti.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

FANTOMAS | 25.09.06 v 20:45

špatná grafika a hratelnost cau


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce