recenze

Super Final Brawl Turbo

Super Final Brawl Turbo

Co vše vás může potkat na ulici při cestě domů? To by vám mohla nastínit hra Super Final Brawl Turbo, která se specializuje na pouliční bitky. Vydejte se s ní na ulici ve skvělém 3D provedení a probijte si cestu před hordu nepřátel!
Jako poslední se snažila vystihnout tvrdost některých ulic hra Street Live 3D. Samozřejmě zde nešlo pouze o ukázku toho, co se vám může na ulici stát, když po ní půjdete ve špatnou dobu. Šlo o podobnou záležitost, jako vám představím dnes. Super Final Brawl Turbo vás přesune přímo na ulici, po které když se vydáte, tak počítejte s tím, že budete potřebovat dosti hrubé síly.

Některým z vás bude na první pohled hra povědomá. Znalejší m hráčům bude povědomá už od úvodního menu, kde se zobrazí nápis „Insert Coin“ aneb po našem „nakrm mě“. Hra je jak vystižená z hracích automatů, kde jsme asi každý v mládí bušili do tlačítek a lomcovali s páčkou. Vzhled, pohyb a styl boje ala Street Fighter eště více dokazuje, že hra má kořeny někde na starých hracích automatech. To by vás však určitě nemělo odradit, ba naopak. Tyto hry snad ani nedokáží být nudné a myslím, že se nenajde příliš hráčů, kteří by se alespoň trochu nebavili.

Úkol hry je prostý. Projít ulici a zůstat naživu. Jak prosté, ale ze začátku vám to nepříjde příliš jednoduché. Než se srovnáte s ovládáním a se dvěma možnými útoky, které se dají dobře kombinovat, přijdete o dost životů. Nemělo by vám však trvat dlouho, než přijdete na to, jak si hru vychutnat respektive vaše protivníky. Ty jsou nápaditě oblečeni, takže i kdyby kolem mě během hry procházeli a neútočili, tak bych je instinktivně napadl. :) Hra je ve 3D, takže mimo pohybu vřed a vzad, se můžete vydat i zbylými směry, které vám v některých chvílích mohou zjednodušit likvidace více protivníků.

3D působivá grafika, povedené prostředí a styl hry by měly zajistit spokojenost hráčů, ale bohužel u Super Final Brawl Turbo tomu tak nemusí být. Hra má několik zásadních nedostatků, které asi jen tak nepřejdeme. Většina soubojů s protivníky jsou stereotypní a nudné. Buď budete jen bušit do klávesnice a čekat, až protivník padne a nebo si ho ještě více vychutnáte a dostanete ho do jakéhosi mrtvého bodu, ve kterém nemá šanci se někam pohnout a čeká jen, než mu dojdou životy. To samé se však může stát vám. Hratelnost má tedy jednu zásadní chybu, díky níž se hra bohužel stává po chvíli nudnou. Ta chvíle možná ani neuplyne a hra bude u konce. Dohrání trvá cca 5 minut a to se ani nemusíte příliš snažit nebo pospíchat. Super Final Brawl Turbo je tak trochu zklamání, ale je možné, že pro některá hráče bude obtížnější a doba hraní se tak prodlouží. :) Zkuste to a alespoň zavzpomínejte. :) Nic jiného se totiž se Super Final Brawl Turbo dělat ani nedá...

stáhnout hru
Blister

autor
/ Blister

Skóre

41 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

OptiO mr eX | 10.10.04 v 16:07

jj strašnej hic

Roman Jošt | 16.07.04 v 17:54

doprdele to je vedro


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce