recenze

Surf's Up

Surf's Up

Léto už se blíží, tak proč si nezkusit surfování po vlnách nanečisto?? Za vámi se řítí obrovská vlna, zkuste jí uniknout a zároveň provádět skvělé kousky ve vzduchu. To vše skrývá nová sportovní gameska od Miniclipu. Zkuste si, zda se to dokážete.
Vodní sporty jsou stále oblíbenější. A zvláště když se blíží léto, všichni se už těší na surfování na moři. Tento adrenalinový sport se dostal už i na obrazovky našich počítačů, tentokrát díky společnosti Miniclip. Už tu od nich máme spoustu her, některé z nich patří i do kategorie vodních aktivit. Mrkněte se třeba na Wakeboarding XS. Tentokrát ale půjde skutečně o pravé surfování jako tomu bylo třeba v gamesce SURFive...

Kdo to nikdy nezkusil, nemůže zjistit, jaké to je surfovat na vlně. Pro ty, co to ani zkusit nechtějí nebo nemohou, je tu jiná varianta. Zkuste si právě tuhle hříčku. Po spuštění stačí si přečíst nápovědu a poté už se vrhnout přímo do hry. Čekají na vás celkem tři úrovně, ale určitě vám dá práci už ta první. Ovládáte mladého surfaře pomocí šipek vpravo a vlevo a dále pomocí mezerníku. Vaším úkolem je udržet se na vlně a nespadnout do vody. Na začátku se nic neděje a vy stojíte na hraně vlny. Po stisknutí jedné či druhé šipky se spustíte po vlně na danou stranu. Musíte rychle reagovat a zatočit správně, abyste hned neskončili na dolním okraji okna. V tom případě byste totiž spadli do vody. To samé by se stalo v případě, kdybyste to neodhadli a spadli do veliké vlny, která se řítí po hladině přímo za vašimi zády. V prvním levelu máte za úkol nasbírat 14000 bodů. A jak tyto body získáte? Musíte vyjet nahoru na vlnu, vyskočit do vzduchu a tam se několikrát otočit kolem své osy. Mezerník slouží k urychlení otáček a můžete jej použít ve vodě stejně jako ve vzduchu.

Ale je důležité, abyste po letu vždy dopadli na hranu vlny kolmo nebo ve svislejším směru. Jinak totiž opět spadnete do vody. Takto skáčete pořád dál a snažíte se získat za vaše kousky body do skóre. Když splníte misi, pokračujete do dalších levelů. Zde narazíte na škodící předměty jako bóje či letící ptáky. Všem těm se musíte zdaleka vyhnout, jinak byste opět skončili ve vodě. Navíc se vše počítá na čas, takže si musíte pospíšit a přesně dopadat na hladinu. V posledním kole se navíc střetnete se žralokem. Před ním utíkejte, protože jakmile mu padnete do chřtánu, je konec a z toho už se nedostanete. Hra pro vás končí a musíte začít znovu od první úrovně. To je vše, co ve hře najdete. Je to docela zábavné, co říkáte? Jen to chce trochu cviku na začátku...

Jak je asi jasné, i tato hříčka je dělaná ve Flashi. Můžete se tudíž těšit na příjemnou malovanou grafiku, jednoduché prostředí a hezké efekty. Snadné ovládání je samozřejmostí, stejně jako zvukový a hudební doprovod. Hudba se k této gamese výborně hodí a navodí tu pravou atmosféru. Mnozí z vás už se jistě budou těšit na skutečný surf, jiní možná budou rádi, že to nikdy nezkusili a nezkusí...;))

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

bikero | 31.05.04 v 19:56

zajimalo by mě jak se dělaji triky nebo tam jdou jenom otočky????

*Admi* | 30.05.04 v 08:19

Docela dobrý


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce