recenze

Mortal Kombajn

Mortal Kombajn

Český výstřelek z legendární řežby Mortal Kombat. Tak by se dala krátce charakterizovat vtipná hra Mortal Kombajn. Nejde však o mlátičku podobnou Mortal Kombat, ale o krvavou akční sklizeň, v níž hraje hlavní roli kombajn!
Dlouho jsme uvažovali, zda pro dnešní hru neuděláme speciální sekci her – přejížděčky. :) Tak totiž hru zařazují autoři od MonySoftu a po vyzkoušení hry musíte uznat, že to docela vystihli. Chtěl bych vás však upozornit, že dnes bohužel nepoznáte hru, která by se vryla do paměti tak jako Mortal Kombat. Takže si zahrajete pouze pro pobavení, ale i to se cenní. :)

Po první spuštění hry jsem se docela zasmál. Menu totiž vypadalo slušně, a tak jsem si řekl, že ani hra by na to nemusela být jinak, ale bohužel toto tvrzení není nějak odborné a tudíž ani nebyla prokázána jeho pravdivost. Následovalo tedy zklamání, ale i pobavení. :) Hra je založena na principu přejíždění farmářů, pro které jste neporazitelná konkurence a mají tedy jen jednu možnost, jak uspět na trhu. Zničit vaše pole. Tak by to nějak asi mohlo být. Farmářů se na vašem poli objeví celkem 20 a vy je v co nejkratším čase musíte zlikvidovat.

Mezi nimi se však objeví i spojenci (v hnědém oblečení), které nesmíte v žádném případě přijet. Pokud se jim nevyhnete a skončí pod vašimi koly, zvětší se vám počet farmářů o 2. Kombajn nejezdí příliš rychle pokud jedete v běžném směru, ale pokud se stočíte o nějaký ten úhel šikmo, tak zrychlí. Toho byste měli určitě využívat, abyste hru rychleji dohráli, neboť někteří farmáři dokáží slušně manévrovat a je někdy problém se na ně trefit. K tomu se ještě mezi nimi připlete pár civilistů a hra je o poznání těžší.

Jak už jsem se zmínil v úvodu, na hře se mi nejvíce líbilo menu. :) Samotná hra je až příliš jednoduchá a je to blbina. Tím nějak nechci zahanbovat tým MonySoft, ale věřím, že toho umí více, než předvedli na Mortal Kombajnu. ;) Jste-li příznivcem šílených her, které jsou maximálně tak na 10 minut hraní, hru určitě vyzkoušejte. ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =


galerie