recenze

Pálí Ti To 2

Pálí Ti To 2

Pokračování první verze hry Pálí Vám To na sebe nenechalo dlouho čekat. Tým Frozen Factory představuje Pálí Ti To 2! Vyzkoušejte několik nových vychytávek, jenž vám mají zpříjemnit hru a co nejvíce napodobit originál z TV Nova!
Pálí Ti To 2 není nic, co bychom neočekávali. Stejně jako Riskuj nebo Chcete být milionářem, i Pálí Vám To se už začíná rozšiřovat na internetu a je jen otázkou času, kdy se předělání této zábavné hry ujmou i jiné týmy. Frozen Factory jsou tedy prvním, kdo vydal Pálí Vám To jako freeware a pustil do oběhu. Za to jsme jim asi všichni vděčni, ale hra musí také nějak vypadat, abychom měli slušnou simulaci originálu a cítili se jako v televizním ateliéru, kdy nám pod rukama utíkají tisíce Kč za nesprávné odpovědi či zbytečně mnoho nápověd. :)

První díl Pálí Vám To vypadal už na první pohled příliš obyčejně a nudně a bohužel i takový celkem byl. Pálí Ti To 2 se tuto skutečnost snaží změnit hned několika novinkami. První a asi nejzásadnější bude možnost hraní multiplayeru. Takže stejně jako v televizní soutěži i zde budete moci soutěžit ve třech, ale pochopitelně jen jeden z vás se může stát celkovým vítězem. Můžete tedy ke hraní přizvat více lidí a poměřit vaše schopnosti, než se třeba vydáte do televizní soutěže. :) Dalším avšak méně důležitým vylepšením je změna grafického zpracování. Místo stereotypního jednobarevného pozadí se budete dívat na několik zajímavých obrázků (převážně koní), které se po určitém čase mění. K lepšímu pozadí navíc přibývá i hudba, kterou jistě oceníte, takže máte možnost poslechnout si např. Gigiho D’Agostina.

To co bychom však více ocenili, se nezměnilo. Počet otázek je stále slabý, tudíž po delším hraní budete slova znát a hra se tak stane stereotypem jako předchozí díl. Myslím, že by bylo lepší, kdyby zůstalo obyčejné pozadí a hraní by nedoprovázela žádná hudba, ale počet otázek by byl vyšší. Navíc v pozadí by každý asi uvítal něco jiného. Možná by se hodilo rozšířené nastavení, kde by byl i výběr pozadí. Ne každého zajímají koně, i když mají docela uklidňující vliv. To mě však přivádí k další myšlence. Autor chtěl asi hráče při hraní dostat do co největšího soustředění, kterému by koně docela pomohly, ale když si k tomu pak pustíte Gigiho D’Agostina, tak je soustředění rázem pryč. :)

Hra má několik novinek, které vás určitě zaujmou, ale bohužel i pár much, které autoři nevychytali. Začátek hry by se dal určitě vyřešit lépe – abyste mohli hrát, musíte nejdříve navštívit menu hráčů a vytvořit několik hráčů potřebných pro hru. Nemělo by se spíše objevit okno s nabídkou registrace hráčů při spuštění samotné hry? Sice jen detail, ale dá se na něm uvíznout. :) Pálí Ti To 2 se na vašich počítačích asi příliš dlouho neudrží. Až se vám začnou otázky několikrát po sobě opakovat, hra bude o ničem a skončí v koši. Těšme se však na další pokračování. :)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

Miro | 29.12.05 v 19:45

Ako to mám stiahnuť???

Lisien | 28.05.04 v 10:16

Maziva

Pontius | 22.04.04 v 13:44

jankoler: viz. níže...

jankoler | 22.04.04 v 03:20

Má někdo soubor richtx32.ocx? já ho potřebuji abych spustil pálí ti to2. Pošlete ho prosím

Mary | 18.04.04 v 16:37

Tak díky! Musí se to stáhnout z mirror.ifarchive.org/if-archive/games/competition2001/windows/2112/Richtx32.ocx

lp | 18.04.04 v 05:27

me to jde spustit

thc | 17.04.04 v 19:27

jak se jmenuje ten soubor co tam chybi?

Marek | 17.04.04 v 12:27

Měl jsem tu samou chybu. Bohužel jste mi napsali špatně soubor, který vám chybí ke spuštění. Přesný název zadejte ve vyhledavači na yahoo.com a ve výsledcích to najdete i s popisem, kam to máte zkopírovat.

Susan | 17.04.04 v 09:48

Jo.. presne Mary.. nejde to spustit.. co s tim?

Mary | 16.04.04 v 16:18

Chybí k tomu rithx32.ocx! Nejde to v tom případě spustit


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce