recenze

Chicks Gone Wild

Chicks Gone Wild

V nedalekém lese zešílela kuřata, která nyní narušují koloběh života přírody. Vydejte se zachránit přírodu s neohroženou žábou v této 3D skákačce!
Už dlouho mě mezi freeware hrami nepřekvapilo tak, jako úvodní obrazovka při načítání hry Chicks Gone Wild. Autoři hru pojali opravdu netradičně, jako chtěli psychicky působit na hráče, neboť co, co vymysleli jako úvodní obrazovku je opravdu působivé. :) Podivné pozadí s hlavy kuřat, to by mě asi nikdy nenapadlo. Nicméně stejně šílená, jako úvodní obrazovka, je z části i hra samotná.

Jak už bylo řečeno, úkolem bude zachránit přírodu. Les napadla šílená kuřata a vy jako neohrožená žába, se o ně musíte postarat a rázně zakročit. Po nástupu do hry na vás totiž začnou útočit a vy můžete buď utéci nebo je jednotlivě odstranit. To provedete tak, že na ně vyskočíte a několika skoky je zničíte. Občas jde jen vyskočit a počkat a váš nepřítel zhyne, ale někdy se dá do pohybu a vy spadnete na zem, kde jste pro něj snadná kořist. Po zabití každého protivníka, můžete sebrat předmět, který vám vždy zanechá. Ten vám dobije energii a přidá jeden život. Těch máte tedy po chvíli hned několik, což hru docela zjednodušuje. Energie může být maximálně 99%, což je také dost a jen ztěží vás někdo popraví.

Dá se však hrát i jinak, takže pokud budete třeba neustále utíkat, za chvíli se za vámi nashromáždí slušná kolona a bude vám dělat problémy se jí zbavit. Navíc vás někdy může vás nepřítel dohnat a ze zadu vás pomalu zneškodňovat. Je tedy jasné, že se vyplatí spíše postupovat jednotlivě přes každé kuře. V cestě se vám občas objeví kámen, který lze zničit stejně jako vaše protivníky a též vám něco zanechá. Zbude po něm láhev s nápojem, po jehož sebrání vám nabude hodnota energie. Vše se hraje na čas, ale mohou vás i zabít (běžnému hráči by se to stát nemělo). Po uplynutí času se sečtou body a výsledek se přesune do tabulky score.

Chicks Gone Wild dokazuje, že ne všechny 3D hry mohou být kvalitní. Grafika sice není špatná, hra je doplněna i slušnou hudbou připomínající rozbouřenou džungli, ale možností v hratelnosti moc není. Hodily by se nějaké zbraně, však si každý představí své. Vize autorů napodobit nějakou populární skákačku se tedy příliš nepovedla. Když přeskočíte několik propastí a zničíte pár kuřat, hra se pro vás stane děsným stereotypem. Určitě se ale přesvědčte a posuďte hru sami...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

??? | 22.03.04 v 19:09

???a co když to zas tak úplná kravine není???


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce