recenze

YetiSports 2: Orca Slap

YetiSports 2: Orca Slap

Další pokračování velice úspěšné flashové gamesky Yeti Sports na sebe nenechalo dlouho čekat, a tak tu teď máme již druhý díl z této série. Tentokrát se z baseballu s tučňáky stane střílení sněhovou koulí na tučňáky vystřelené ocasem velryby.
Jedná se skutečně o velice podařený druhý díl online flashovky, kterou si samozřejmě můžete stáhnout i v offline verzi. Pokud jste snad nepostřehli díl první, určitě by se hodilo se na něj podívat nyní - Yeti Sports. Než přejdeme k tomuto dílku, možná by stálo za to trošku zopakovat, o co šlo v díle prvním. Hráli jste baseball s Yetim, který používal místo míčků tučňáky. Čím dále vystřelený tučňák doletěl, tím lépe. Tak teď už se pojďme podívat, co najdeme nového v druhém dílu...

Zatímco v prvním Yeti Sports jste odpalovali tučňáky skákající ze skály, nyní budete používat sněhové koule. Ale nepředbíhejme. Po spuštění se zobrazí úvodní okno, v kterém máte opět jedinou možnost pokračování pomocí tlačítka Play. Zobrazí se malá nápověda, ve které se dovíte základní princip a ovládání. Pak už se přesunete přímo do ledové krajiny. Opět hrajete za sněžného muže, stojíte na malém ledovém ostrůvku. Všude kolem je rozsáhlý modrý oceán, jen několik dalších ostrůvku a naproti vám velká ledová stěna. Za chvíli se před vámi z vody vynoří veliká kosatka a na blízkém ostrůvku se vyhoupne deset malých tučňáků. Vy si připravíte sněhovou kouli a čekáte. To je chvíle pro jednoho z přihlížejících a zimou se třesoucích tučňáků.

Skočí do vody a jako tmavý stín se blíží až k vám. Pak už se vyhoupne na hřbet velryby a ta ho pomocí ocasu vyšplouchne do vzduchu. A teď přichází řada na vás. Pomocí myši můžete ovládat místo, kam chcete kouli hodit. Musíte odhadnout ten správný okamžik, kdy se tučňák vrací zpět do vody. Stiskněte levé myšítko a pokud jste to správné odhadli, sněhová koule narazí na padajícího tučňáka a odrazí ho přímo na ledovou stěnu. Cílem je trefit se s ním na vyznačený terč, co nejblíže jeho středu. Podle toho, kam tučňák dopadne, získáváte body. Jestli se vám nepodaří tučňáka trefit, spadne do vody a vrátí se zpět na váš ostrůvek, velryba ho opět vyhodí do vzduchu a vy to můžete zkusit znovu. Trefený tučňák zůstává zaražený do terče a z blízkého ostrůvku se k vám vydá další jeho kamarád. Celkem je jich tu jen deset, takže se můžete jen desetkrát trefit do terče. Na konci uvidíte své výsledky a můžete si to zopakovat a vylepšovat své dovednosti. Nabízí se jediná otázka, zda si tučňáci od svého údělu baseballového míčku z minulého dílu polepšili...;)

Vidíte, že druhý díl je určitě mnohem zábavnější. Grafika je možná ještě o něco lepší, dokonce i zvuk se změnil. Pokud se vám první díl líbil a chcete si zkusit i tento, určitě si ho stáhněte. Vždyť ani velikost není nijak velká. Samozřejmě se ale po chvíli nevyhnete troše stereotypnosti. My už se můžeme těšit na díly další, autor jich ještě několik slibuje...;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

codename 47 | 30.07.04 v 20:30

Je to dobrá hra.Ale mně se zdá že je to pro děti.
Mně se líbil díl v safari!

DJDriver | 17.07.04 v 12:59

Je to fakt koteeeeel!!!!!!!!!!

BaroN | 17.06.04 v 19:13

Gooooooooooooood

Qeex | 20.03.04 v 10:44

Hustý, hustý, hustý, hustý... už jsem říkal že je to HUSTÝ? Jinak už je trojka.

Tommy Vejmitsch | 21.02.04 v 08:27

maximální hukot, snad ještě lepší než jednička....už aby byla další...třeba něco na styl hokeje... :)

Jan Novák | 16.02.04 v 13:12

Stáhnul jsem ji hlavně pro děti, ale kouluju se sám. Skvělá zábava na oddechnutí od reality. Novák

Krylov | 15.02.04 v 18:48

Mazéééééééééééééééééééééééééééééccc


galerie