recenze

Fishhead 3 - Search for a Heart of Gold

Fishhead 3 - Search for a Heart of Gold

Nechali byste si líbit, kdyby někdo chtěl místo vašeho ostrůvku postavit velkou továrnu? Já tedy určitě ne, a tak jsem se společně s hrdinou dnešní hry vydal bránit jeho domov ve skvěle hratelné arkádě.
Fishead 3 je již třetí díl série o chlapcovi s rybí hlavou. Bohužel předchozí dva díly nejsou nic moc, tak přináším rovnou „trojku“. Jako první mě chytla skvělá atmosféra a příběh této arkády. Děj se totiž odehrává ve světě různých ras. Určitě se podívejte na homepage, jelikož tam autor vypraví o vzniku různorodých freewarek na téma rybo-hlavců. Některé opravdu stojí za to.. Po probuzení zjistíme, že před dveřmi někdo zanechal vzkaz o budoucí stavbě fabriky na našem milovaném ostrůvku. Tomu rozhodně musíme zabránit a proto se vydáme za kouzelníkem, který nám poradí co a jak udělat.

První úrovně jsou jednoduché. Procházíte po loučkách a jeskyňkách, střílíte slabé nepřátele, všude se válí spousta nábojů. Jediná nepříjemnost jsou miny, kterých je zpočátku hry opravdu požehnaně a budou vás pěkně štvát. Poskakovat mezi nimi není žádný med. Kupodivu s dalšími levely jich naštěstí ubývá. V každé misi jsou dvě páky, které musíte aktivovat pro otevření dveří do dalšího prostoru. Úrovně jsou pěkné, plné žebříků, skrytých místeček a zamčených dveří. Krásné na tom je, že se postupně dostáváte z luk na zasněžené hory, dále do starých zřícenin v bažině až nakonec do velkého špatného města. Všechny lokace jsou nádherně vizuálně zpracovány!

Grafikou mi Fishhead 3 připomněl legendární Happyland Adventures. Možná bych uvítal, kdyby byly levely trochu rozsáhlejší, ale je jich tolik, že to nevadí. Vždy, když je třeba se dostat z jedné grafické scenérie do druhé, použijete k tomu své auto, které můžete normálně ovládat. Jsou to rychlé a obtížné mezihry. Například na horách k němu máte přilepené sáně, takže kloužete z kopců a máte co dělat s uhýbáním. Skvělá grafika, kvalitní děj, rozsáhlá propracovanost postav, několik druhů nepřátel (některé zabijete dvěmi kulkami, jiné až osmi, duchy netrefíte vůbec), dobrá hudba a zvuky. Doporučuji!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Fishbone | 04.02.06 v 19:24

Supeer,von je i třetí díl.Před pár dny jsem si stáhnul dvojku,zatim jsem v 31 levelu.To jsem teda zvědavej,jak je na tom trojka.Jo mimochodem:je to fakt dobrá hra

t.milda | 07.08.04 v 19:49

Poradí mi někdo jak mám udělat 16. kolo? nevým jak se dostat dál. Hra je to skvělá ale už mě přestává bavit, nevím jak se mám dostat na horu.

Gabča | 25.01.04 v 17:56

Je to fakt dobrá hra,u které se nedá nudit.Mám ji už dlouho a pořád mě baví.Objevujou se v ní pořád nový prvky,a miluju kola s autíčkama!!!


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce