recenze

Balance

Balance

Udělejte si osobní rekord v panenkách. Nyní kvůli tomu nemusíte mít prostor ani balón. Stačí když si stáhnete Balance a ukážete, co se ve vás skrývá.
„To snad není možné, viděl jsi to? Jak to dokázal, vždyť kolem něj byli tři a on mezi nimi proběhne i s balónem.“ Taky se někdy přistihnete při takovýchto nebo podobných průpovídkách, když sledujete nervy drásající fotbalový zápas? Zdali ano, tak vám dnes jistě přihraji do noty. Jak jistě víte, mezi freewarovkami jen tak snadno nenaleznete nějaký fotbalový či hokejový simulátor. Objeví-li se tedy nějaký, bereme ho všemi deseti, stejně jako Balance.

V úvodní přímé řeči jsem maličko nakousl téma této recenze. Bude se vskutku jednat o klon steré dobré kopané. Nemyslete si ovšem, že budete mít pod palcem celou jedenáctku hráčů, kteří se budou honit sem a tam za kulatým nesmyslem, spíše naopak. Jedna jediná kopačka je to, co budete potřebovat, tedy nepočítaje štěstí a velmi důležitou trpělivost. Asi si kladete otázku, jak byste mohli hrát fotbal jen s jednou botou, bez soupeřů a branek? Hned vysvětlím. Hlavní, a vlastně i to jediné, je udržet míč co možná nejdéle ve vzduchu, aniž by se dotkl trávníku. Jeví se to jako snadný úkol, avšak chcete-li opravdu uspět a své výsledky publikovat na internetu, tak vám pouhé dělání panenek stačit nebude.

Je vhodné vložit do své sestavy nějakou tu „cestu kolem světa“ nebo jinou parádičku. Body na víc se na vaše konto pohrnou také poté, co do balónu „kopnete“ větší silou. A kdyby vás snad během paření začala bolet ruka od ustavičného pohybu, můžete míč poslat do brankářových rukavic, za což se vám neodečte další pokus. Hlavním klíčem k úspěchu je trénink, to ví snad každý. Stejně jako Zidane, Backham nebo Nedvěd, tak i vy musíte poctivě trénovat, chcete-li uspět. Autoři na toto mysleli a do základní výbavy Balance trénink přibalili také.

Jestliže k výborné grafice připočteme solidní hratelnost, která je ovšem dost omezena hracím prostorem, odečteme podprůměrný zvuk a celé to pokrátíme jednotvárností, vyjde nám lehce nadprůměrná gameska. Pokud jste milovníky sportovních hříček, na nic už nečekejte...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

adamer | 28.10.05 v 17:27

4MB :-)))

Lukas | 14.04.04 v 09:37

sexje na hovna

pavel | 22.02.04 v 11:22

je to dobra hra jestli chpu musim mič udržet co nejvic ve vzduch nebo kopnout ho velko ranou to je lehke

sdf | 04.01.04 v 18:12

pravda pravda

Elendil | 01.01.04 v 18:16

piše to že to má 8MB ale má to necelý 4


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce