recenze

Falscher Hase

Falscher Hase

Vánoce se nezadržitelně blíží, takže se nedivte, že tu pro vás máme opět jednu vánoční gamesku. Představte si, že by k vám Santa přišel vybrakovat lednici, i když by měl správně rozdávat dárky. Právě tohle se stane v téhle hře a vy mu musíte pomoci!
Podle úvodu se dá usoudit, že to nebude typicky vánoční hra. Ale bude obsahovat vánoční prvky jako Santa Clause či zasněženou krajinu, jinak ale nic moc. Než se pustíme do principu, možná by vás zajímaly některé vánoční hry z minulých let, které vám určitě zkrátí chvíli čekání. Je to třeba Weihnachtsmannspiel, Neku Garu´s Christmas, Santa Slayer, Santa strike, Santa Claus in Trouble nebo Vánočka. Letos k nim ještě určitě přibudou hry další, ale na ty si ještě musíte pár dní počkat... ;))

Tak teď už se podíváme, co nám Falscher Hase přináší. Po spuštění se dostanete na hlavní obrazovku, kam se za chvíli dopraví i Santa se svými saněmi. Přistane na střeše a počká na vaše další pokyny. Můžete si přečíst jakýsi německý úvod do hry, dále už klikněte na Weiter a přesunete se na hlavní Menu. Zde si můžete prohlédnou nápovědu a pokud máte chuť na cukroví, dočtete se zde i o zajímavých receptech. Pak už se můžete vrhnout do prvního kola. Ovládáte malou postavičku Santy, který se rozhodl jít do vaší kuchyně a sbírat tam padající potraviny a předměty. K čemu je potřebuje? Inu, to se dá vyložit různými způsoby. Je však jasné, že je sbírá za nějakým účelem. V levém horním rohu na tabuli vždy vidíte požadovaný počet předmětů, které shora padají. No a vy je máte samozřejmě za úkol všechny sebrat. Pomocí šipek Santou pohybujete po celé kuchyni a shora začnou padat vajíčka, krabičky, různé potraviny, atp.

Podle tabule vidíte, kolik jich ještě musíte sebrat. Aby to nebylo tak jednoduché, tak máte na vše omezený časový limit a navíc se budete muset potýkat s malým nepřítelem. Jsou to ti hnědí zajíčci. Ti tu jsou jen z toho důvodu, aby vám znemožnili zdárné ukončení levelu. Sbírají věcičky za vás a každý jimi sebraný předmět se připočte k celkovému potřebnému množství tohoto druhu. Proto je nejlepší se těch zajíčku co nejrychleji zbavit. Můžete to udělat jednoduše. Když budete přesně pod nimi, stiskněte mezerník a vyskočíte. Tím zajíčka seberete a na jeho místo přijdou další nezbedníci. Snažte se vše sebrat co nejdříve. Když se vám to povede, postoupíte do dalšího levelu, který je pochopitelně těžší. To je k principu vše, je to docela jednoduché...

Zapomněl jsem se zmínit o tom, že se jedná o flashovku. Ale ti zkušenější z vás si to už možná podle screenshotů domysleli. Proto se můžete těšit na jednoduchou malovanou grafiku. Hlavně se vám ale asi bude líbit hudba, která má dost dobrý zvuk. Možná vám bude někdy dělat potíže díky otravným zajícům dokončit level a pak musíte začít celou hru znova. No ale jestli si chcete zkrátit čekání na Vánoce příjemnou gamesou, tak Falscher Hase je něco pro vás...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Jode | 20.12.03 v 21:03

Smrdíš Ramirezi!!!!!!!!!!!!!!!!

Tellar Luis | 20.12.03 v 20:53

Tak to seš děsnej borec Ramirezi!!!!!!!!!

Ramirez | 13.12.03 v 00:24

Jóóó sem první :)


galerie