recenze

Wakeboarding XS

Wakeboarding XS

Už jste někdy zkoušeli jízdu na vodních lyžích? Určitě je to velmi vzrušující pocit skákat přes skokánky a padat do vln, když se vám to nepovede. Pokud jste to nikdy neprováděli, pak si to zkuste ve virtuální podobě, místo lyží ale budete mít prkno.
Jízda na vodních lyžích je jistě docela nebezpečný sport, musíte si dávat pozor. Kdo si to chce vyzkoušet na svém počítači, doma v pohodlí, má teď možnost. Je tu flashová gameska Wakeboarding XS od Miniclipu. Už tu od nich máme dost her, i sportovních. Mezi ně patří i Field Goal, Shootin Hoops, Tennis Ace nebo třeba Canyon Glider. Tentokrát to ale bude něco nového. Jste zvědaví, co to bude? ;)

Jakmile si hru spustíte, objeví se úvodní obrazovka. Zde si můžete přečíst nápovědu nebo rovnou začít hru. Nejprve si vyberete postavu, se kterou budete hrát. V této verzi si ale můžete zvolit pouze muže, ženu až teprve na stránkách Miniclipu. Objevíte se na jezeře s překrásnou hladinou. Pevně se držíte provazu připevněného ke člunu, který vás táhne za sebou. Kolem vás se na vodě vyskytují různé předměty jako bójky, nafouknuté plováky, kovové bedny a hlavně skokánky. Svého skokana ovládáte pomocí myši, vyhýbáte se předmětům na hladině atd. Když se blížíte ke skokánku, najeďte si na něj a přitom držte levé myšítko. Uvidíte, že vám dole v okně nabíhá síla skoku, je to znázorněno červeným pruhem Power. Když jste na skokánku, pusťte myšítko a hle, vyskočíte. Ale pozor, nesmíte ho držet příliš dlouho před skokánkem. Když totiž síla dojde maxima, přeskočí na minimum a vy už si neskočíte.

Po chvíli tréninku se vám jistě podaří dosáhnout nejvyššího skoku, když vyskočíte až na samém konci skokánku s maximální silou. Když jste ve vzduchu, je čas se předvést. Máte k dispozici čtyři různé skoky klávesami Z,X,C,V. Každá možnost nabízí rozdílné skoky, jednou se přetočíte hlavou dolů, podruhé jen otočíte o 360 stupňů. Každopádně musíte být předtím tak vysoko, abyste dopadli v pořádku na hladinu. Jinak zahučíte do vln a bude chvíli trvat, než se z vody vyhrabete. Za všechny skoky získáváte body do vašeho skóre. Když nabouráte do předmětu nebo se vám nepovede skok a spadnete do vody, ztratíte jeden ze tří životů. Když se blížíte v velkému žlutomodrému plováku, stiskněte před ním mezerník a svezete se po jeho povrchu. Mezerník pusťte těsně za plovákem a bezpečně dopadnete na hladinu. Samozřejmě cesta není nekonečná. Když se dostanete do cíle, je konec hry. Svou aktuální pozici vidíte vždy v levém okraji okna. To je snad k principu vše, nic na tom není...

Jedná se o flashovku, takže se můžete těšit na pěknou grafiku. Vše vypadá jako skutečnost. Voda šplouchá, skoky jsou dost dobré a ještě k tomu hraje hudba. Co víc si můžeme od takové hříčky přát? No nic, už vás nebudu zdržovat. Tak stahujte a užívejte tohoto letního sportu na vašem monitoru...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

Meyt | 22.04.05 v 20:54

Je to strašná píčovinyna!!!!!!!!!!!

keník | 20.03.05 v 12:13

větší kravinu sem nehrál od dob eee vlastně nikdy :)

Marrco | 05.02.05 v 12:11

Taky bych chtěl mít tolik času :))

Lucik00 | 11.03.04 v 19:34

kde ma vzit ten program abych si to mohla spustit,prosiimmm,.??! :-) nejsem toiz moc pocotacovej typ

Adam | 10.03.04 v 12:42

Navelte mě tu hru

palo | 02.03.04 v 19:12

super

defcff | 25.02.04 v 10:11

je to nej vétší píč

Hannah | 22.02.04 v 17:53

chtela bych mit tolik casu vse stahovat:-)

Katka | 07.02.04 v 17:58

De to!

seida | 09.01.04 v 19:31

to je ale picovina


galerie