recenze

Alien Abduction

Alien Abduction

Představte si, že byste byli jednoho krásného dne uneseni létajícím talířem a přepraveni na velkou kosmickou loď. Možná je to něčí sen, možná něčí noční můra. Pokud si chcete vyzkoušet, jaké to je unášet lidi a auta létajícím talířem, máte možnost.
Než začneme, dám vám malou otázečku. Když prozradím, že je Alien Abduction flashovka, kdo ji podle vás vytvořil? No jistě , nikdo jiný než nám již známý Miniclip. Máme tu od něj už spoustu gamesek jako Panik in Chocoland, Sheepish, Smashing, Monkey Lander, Aqua Energizer, Zed, Alien Clones, Field Goal, Shootin Hoops nebo 3Foot Ninja, Magic Balls a Samurai Warrior, Trapshoot a Tennis Ace nebo třeba Canyon Glider. Žádná z nich vás ale nestaví do role ufounů, kteří se chtějí pobavit únosem lidí...

Hned na začátku se dostanete do hlavního Menu. Zde najdete docela užitečné informace v nápovědě. Hned první věcí, která mně na této gamesce nešla, bylo písmo. Prostě nic textového v okně s hrou se mi správně nezobrazilo. K tomu se ještě dostanu. Vy snad budete mít větší štěstí. ;) Teď si povíme, co je hlavním cílem. Jakmile hru spustíte, objevíte se nad malým městečkem se spoustou domečku a stromů, uliček a trávníků. Ovládáte malý létající talíř pomocí klávesnice. Pomocí klávesy C měníte pohled na město a pomocí M střílíte. Vlevo dole vidíte vždy počet lidí a aut, které máte za úkol v časovém intervalu unést na mateřskou loď. Ta se nachází v jednom z rohů městečka. Nejprve vždy naleťte nad človíčky, aby se dostali do vašeho žlutého paprsku. Potom stačí jen stisknout a držet mezerník a oběti budou vyneseny až k vám na palubu.

Když všechny potřebné lidi a auta seberete, přesuňte se nad mateřskou loď. Její červená střecha se otevře a vy můžete nyní pomocí mezerníku přenést všechny ze své paluby na hlavní loď. Když vše splníte, velký talíř odletí a vy postoupíte do dalšího kola. To je pochopitelně mnohem těžší, musíte unést více lidí a aut. Za vše získáváte body, které se na konci vždy sečtou. Kromě toho můžete ze střech domečků občas sebrat nějaký ten bonus pro rychlejší let apod. Určitě se ale setkáte i s nepřítelem, jsou to hranaté černé létající talíře. Ty po vás střílejí a právě pomocí klávesy M je můžete sestřelit i vy. Když se do vás trefí střelou, ubude vám kousek energie. Stav vaší energie se zmenšuje i když se pohybujete a vynášíte lidi na palubu. Časem se ale opět doplní a nejrychleji se doplní právě ve chvíli, kdy jste nad mateřskou lodí. Vidíte, že princip je velmi jednoduchý...

Alien Abduction je velice zábavná jednoduchá gameska, která vás pobaví na dlouhé hodiny. Kromě toho je skvěle graficky provedena, vše vypadá jako ve 3D. Městečko je detailně zpracované a vše je skvěle udělané. Prostě to nemá chybu. Jedinou výtku bych měl právě proto, že se mi nezobrazovalo správně písmo, jen takové čtverečky. ;) Takže pokud máte rádi UFO a chcete si na ně zahrát, neváhejte a stahujte!!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

Croden | 19.03.05 v 14:13

Funguje vam tato hra??mne ne!!:-(


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce