recenze

Baffotron

Baffotron

Dnes nemáte příliš dobrý den. Vracíte se ze školy a nejednou k vám přijde silnější spolužák, který si chce s vámi vyřídit starý dluh. Bohužel dostanete nakládačku, ale mám tu dnes něco, s čím si můžete pohrát a vybýt si váš vztek! Pusťte se do rvačky, kterou nemůžete prohrát!
Doufám, že jsem vás úvodním textem dosti nalákal, neboť tu mám dnes hru, která by se dala z některého pohledu odsoudit jako fraška, ale zároveň by se dala ocenit i slůvkem nářez. K této myšlence samozřejmě přijdete i vy a to buď po přečtení recenze nebo až při samotném hraní, ale doufejte, že se přikloníte spíše k té druhé volbě. ;)

Hra by se dala využít na spoustu věcí, ale hlavně na pobavení. Samozřejmě nikomu nebráním, aby jí použil na vybytí svého vzteku, ale je to zajímavá představa vidět někoho, jak se nervuje u této hry. :) Je to však možné a třeba se k k tomu i dostanete. Jak to vlastně provedete? Proti sobě máte někoho, kdo se příliš bránit nebude. Nechci na nic narážet, ale když se na tu tvář tak koukám, tak je to snad narážka na učitelský sbor, neboť mi připomíná jednoho z mých učitelů, který je takovým tuctovým učitelem a podobného najdete snad v každé škole, ale bůh ví, jak to autoři mysleli. :) Nicméně se nemusíte bát, že na vás tento človíček stáhne ruku.

Je jen připraven na to, co s ním provedete a vy máte jen jednu možnost, pořádně ho zrubat! K tomu máte tři pozice vašeho útoku a několik klasických pomůcek. Základem jsou samozřejmě ruce, ale navíc můžete použít i nohy, které jsou ve hře počítány větší silou než ruce. Nejsilnějším prvkem hry je však basebalová pálka, se kterou protivníka rychle knockoutujete. Mimo těchto zbraní můžete použít ještě boxera, který není nejsilnější, ale je dobré zbraně střídat a boxer sem dobře zapadá. Podle vašich úderů stoupá hodnota K.O. metru, podle kterého poznáte, jak na tom protivník je. No a pokud ho chcete dát zase dohromady, stačí kliknout na lékárničku s nápisem „Soigner“ a bude se na vás zase pěkně usmívat.

Jak už bylo v úvodu řečeno, hra se dá po chvíli odsoudit nebo i vyzdvihnout, ale nějaká pecka, na které by autor pracoval za účelem nějakého proražení mezi freeware herní elitu, to rozhodně není. Dokáže pobavit a o tom se přesvědčíte, i přesto že je velmi jednoduchá. O grafice se příliš diskutovat nedá, neboť je hra ve Flashi a to mluví za vše. Zvukové doplňky jsou naprosto postačující a po každém úderu tedy uslyšíte příslušný zvuk. Hru určitě vyzkoušejte, ale nečekejte, že vás v každém případě nějak uchvátí. Může i zklamat. ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

*!Krasavice!* | 01.05.05 v 12:56

Celkem hustý!Ne,myslíte!HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Matěj | 22.02.04 v 16:20

Celkem dobrá hra nemyslíte Chechechecheche

cojetipotom | 14.10.03 v 16:15

dáse

drobecD | 05.10.03 v 12:58

Je to super!Ale takýchto hier by to mohli byť viac s podobným žánrom.

Urban | 04.10.03 v 09:29

mazec :))))
nejlepsi odreagovani!


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce