recenze

Sázkař 2003

Sázkař 2003

Díky týmu BORShop Computing jsme měli možnost vyzkoušet si již dva simulátory sázení na výsledky sportovních událostí. Dnes vám přinášíme pokračování, které je zaměřeno na fotbal. Protrénujte si tedy vaše schopnosti a staňte se pravým bookmakerem!
Již po třetí se věnuji sázkařskému simulátoru týmu BORShop Computing, takže podobně jako minule i dnes jsem byl zvědav s čím tento nadějný tým příjde. Samozřejmě vše má své vychytávky i chyby. Vzpomeňme si na předchozí verze hry, ale přání každého hráče je, abych vychytávek bylo co nejvíce a chyb pochopitelně co nejméně. Dnes bychom tedy měli očekávat něco, co nám přinese podobné možnosti jako předchozí verze, ale i něco navíc.

Sázkař 2.0 a Sázkař 3.0 byli sice každý o jiném sportu, ale podstatu hry a hratelnost měli takřka totožnou. Když se po verzi s hokejem připravovala fotbalová verze, nikdo by asi nečekal, že přijde s něčím novým, ale čekalo se hlavně na sázení na fotbal. Toho se každý hráč dočkal, ale v příliš obyčejné podobě, bez lepších možností sázení a celkově tak trochu o ničem. Ptáte se proč? Když už jsme u sázení, tak běžný sázkař navštíví buď sázkovou kancelář nebo sází na internetu, ať už za peníze nebo formou bodů a možnosti získat ceny. Takový hráč bere sázkaře týmu BORShop Computing jen jako zábavu a po vyzkoušení se ho zbaví. Tento fakt by měl být autory brán v potaz.

Rozebírat sázení je asi zbytečné a pokud nevíte, jak se sází, tak ruce pryč. ;) Na tiket můžete vsadit 15 zápasů. Tiket můžete sestavit z několika lig, ale hlavní roli sehraje asi ta naše, Bundesliga, Premier League, Primera Division a italská Série A. Ostatní ligy už nejsou tak známé, ale některé zápasy z nich se dají využít jako konstanty. Bohužel však jen u běžného sázení, neboť nám BORShop Computing neposkytují možnost vsadit složitější tiket tipu maxikombi apod. S chybou si zkrátka nevsadíte, ani nebudete mít možnost využít sázení na přesné výsledky, počty gólů, výsledek poločasu – zápasu, přesný tip na střelce a spousta dalších možností. Autoři by se tedy měli zamyslet i nad tímto faktem, neboť jejich simulátor nabízí stále jen jednu možnost sázení a to sázení na 15 zápasů bez chyby. To je o ničem a taková hra brzy omrzí. Čekal jsem něco víc, ale dočkal jsem se toho samého, což už jsem hrál. Změnil se sice vzhled hry, kde je možno vidět nejlepší střelce, ale to je velmi malá náhrada za více možností sázení. Po vybrání tiketů se navíc zobrazí pouze obrazovka připomínající teletext, kde jediné co se divíte, je výsledek. O střelcích nic, žádné šance, chudé…

BORShop Computing tentokrát nějak neuchvátil, ale bůh ví, co se děje autorům v hlavách. Možná už připravují pokračování se sázením na více sportů, více možností a třeba i nějaké AKO kombinace, které by byly opravdu pokrokem. Sázkař 2003 je jen zklamáním a doporučím ho pouze tomu, komu ještě není 18 a chce sázet. ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

ddferer | 16.01.09 v 13:10

jo je to dos husta hra

hajnrich | 30.10.04 v 23:14

noa gde sou zakulisni informace?? jak mam sazet kdyz neznam predem vysledek??:)

stomi | 05.12.03 v 15:50

Vo co de?!!!Kde jsou tabulky?Kde jsou výsledky předešlých kol?Kde jsou vzájemné zápasy?Podle čeho mám vsázet?Asi neumím vsázet pouze od oka!!!

Kubas | 04.11.03 v 17:23

Fakt super...prostě nářez!!!

mr.tipman | 01.11.03 v 10:39

Nejde mi stahnout LITE verze na www.sazkar.tk, nemate prosim jiny tip, odkud bych to mohl sehnat?
Poradte please, pna mi neslape a tohle je moje jedina zachrana;o)!!!

Balu | 29.10.03 v 17:59

je to super hra.Opravdu mě to hodně nadchlo.

BORShop Computing | 06.10.03 v 17:27

Pokud se Vám zobrazuje chyba run-time error 7 nebo se vám zasekne PC pod Windows 98/ME, stáhněte si LITE verzi na www.sazkar.tk


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce